kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: 8 Φεβρουαρίου η πιθανότερη ημερομηνία επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη – Επισκέψεις στη νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαίδα 5 & την Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας

27 Ιανουαρίου 2023
11:34

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, 8 Φεβρουαρίου (ημέρα Τετάρτη) η πιθανότερη ημερομηνία επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Κοζάνη.  Θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στη νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαίδα 5 & την Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας.

Η Χύτρα

22 σχόλια

  • Όπως έρχεται από τον άθλιο δρόμο του αεροδρομίου, ας περάσει από την Γκέρτσου να δεί ότι τα ανοίκιαστα καταστήματα είναι περισσότερα από αυτά που λειτουργούν. Μια περιήγηση και σε άλλες κεντρικές οδούς θα τον βοηθήσει να σχηματίσει εικόνα. μιας και δικαίωμα στην εργασία έχουν δυστυχώς μόνο οι 18-29 με κρατική επιδότηση. Έπειτα ας περάσει από το Μαμάτσειο που για χάρη της επέκτασης (ενώ το πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού) καταργήθηκαν και οι τελευταίες θέσεις στάθμευσης. Στη συνέχεια μια βόλτα στην άδεια πανεπιστημιούπουλη όπου δεν υπάρχει ψυχή και ακούς τον αντίλαλο στα άδεια ντουβάρια . Και τέλος μια βόλτα στην πλατεία να καμαρώσει τα αδέσποτα γιατί κόσμο θα δεις μόνο την Τσικνοπέμπτη, και αυτοί θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

  • Αφου έχει πάθει ψύχωση με τους λιγνίτες και θέλει να κλείσει τα πάντα, γιατί πάει στην πέμπτη μονάδα; Μην ξεχάσετε οι γνωστοί παλαμάκηδες να τρέξετε να τον υποδεχθείτε.

  • Χύτρα μια ερώτηση, την προηγούμενη φορά που ήρθε στην περιφέρεια ο κύριος Μητσοτάκης είχε για συνοδεία 4ρης διμοιρίες ΜΑΤ. τώρα ποσες θα έχει

    • Λιγότερες από αυτές που είχε ο τσιπρας όταν ήρθε ως πρωθυπουργός… Να μην μιλήσουμε όταν ήρθε να υπογράψει με τα Σκόπια.

    • Τρολακι ξεχνάς πως έγινε ο χορός του σύριζα στο κέντρο πολιτεία της Κοζάνης πριν χρόνια με τα ματ από έξω; η ξεχνάς την μόνιμο παρκάρισμα των ματ, έξω από το Μαξίμου…. Από το φόβο μην τον πνιξη ο κόσμος…. Από την πολύ αγάπη.. Τον αλεκση…..

  • Καλώς να έρθει ο πρωθυπουργός της προόδου της Ανάπτυξης θα τον περιμένουν με χειροκρότημα !!! Η Ελλάδα αλλάζει χάρη σε αυτόν !

  • Ερχεται ο νεκροθαφτης της Δ.Μακεδονιας και της χωρας γενικοτερα

  • Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΜΜΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΙ.Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,Ο ΡΑΜΑ ΛΕΕΙ,ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΛΩΣΗ.ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

  • 8 Φεβρουαριου;
    Στείλτε τον, μια βόλτα με τα πόδια, στην οδό Γκερτσου εναν δρομο γεμάτο άδεια καταστήματα, αραχνιασμενα,βρόμικα,πλήρης εγκαταλειψη.
    Έναν δρόμο με μισογκρεμισμενα σπίτια,σαν βομβαρδισμενα !
    Δείγματα της Ανάπτυξης σου ,πολιτικέ μισάνθρωπε!
    Φέρε και τον μουσουρούλη ,να κάνει καταγραφή της πλήρους εγκατάλειψης της Κοζάνης.

  • 8 Φεβρουαρίου του 2023 π.χ,αστεροειδής έπεσε στον
    Αρίνταγα,προκαλώντας ρήγμα 2.023 μέτρων,με αποτέλεσμα να μετατραπεί ο χώρος όλος ,σε σεληνιακό τοπιο!
    2023;φύγαμέεεεεεεε!

  • Αν,8 Φεβρουαρίου, θα έλθει,όσοι τον υποδεχτούν, να μας
    δώσουν τα καλάθια τους,για δούμε, πώς θα ψωνίζουν μετα!
    Νεοδημοκρατες,έχετε πολιτική ταυτοτητα και ψηφίζετε τον πολιτικό απατεώνα;
    Δεν θα λεγα ,καλά να πάθετε,αλλά σας λυπάται η αξιοπρέπεια και η περηφάνια,σας λυπάται η ίδια η Ελλάδα.
    Τόσο ραγιαδες,τόσο χατζηαβατηδες;τόσο τουρκοκτατιοζώητοι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.