Ολυμπία Τελιγιορίδου: Ας ενημερώσει κάποιος τον υπουργό πως έγινε πάλι μπάχαλο στις πληρωμές και για τις ζωοτροφές

28 Ιανουαρίου 2023
14:59

Στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας για τις υποκλοπές, ο υπουργός ΥΠΑΑΤ με αυταρέσκεια αυτοθαυμάστηκε για το έργο της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα. Ανάμεσα στα άλλα νοιώθει περήφανος για την επιδότηση των κτηνοτρόφων για την ακρίβεια στις ζωοτροφές.

Δεν του είπε κανείς για τον αποκλεισμό πάνω από το 10% δικαιούχων και για τα μειωμένα ποσά πολλών άλλων;

Μόνο στην Καστοριά αποκλείστηκαν εντελώς 52 κτηνοτρόφοι, ποσοστό πάνω από το 10%, ενώ πληρούσαν τα κριτήρια και είχαν δηλώσει εισόδημα. Επίσης αποκλείστηκαν οι νεοεισερχόμενοι παρόλο που αντικειμενικά δεν μπορούσαν να δηλώσουν εισόδημα.

Ας ενημερώσει επίσης κάποιον τον υπουργό πως η κυβέρνησή του έχει καταργήσει στην πράξη το ακατάσχετο του λογαριασμού για επιδοτήσεις μέχρι τις 7.500 € που είχε θεσπίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο του 2018. Αποτέλεσμα αυτού είναι να βλέπουν πολλοί κτηνοτρόφοι τα ποσά κατασχεμένα.

Ας αφήσει ο υπουργός τα ψέματα και αν θέλει να είναι χρήσιμος ας λύσει άμεσα τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.