kozan.gr: Η Πολιτιστική Λέσχη Ποντίων Περδίκκα Εορδαίας πραγματοποίησε, την Κυριακή 29/1, την καθιερωμένη κοπή πίτας και βράβευσε τα παιδιά της Λέσχης που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις (Φωτογραφίες)

29 Ιανουαρίου 2023
22:43

Η Πολιτιστική Λέσχη Ποντίων Περδίκκα Εορδαίας πραγματοποίησε, την Κυριακή 29/1, την καθιερωμένη κοπή πίτας και βράβευσε τα παιδιά της Λέσχης που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

 

5 σχόλια

  • Και φυσικά μπροστά μπροστά οι ανύπαρκτοι δήθεν εκπρόσωποι της περιοχής μας στην βουλή. Μην χάσουν ευκαιρία προβολής.

    • Ενω εσυ εισαι υπαρκτος!τελος με τους μπουρδολογους,ψεκασμενους ,αγανακτισμενους!κοσμος τους ψηφιζει!Απο τη μια αγανακτισμενοι και απο την αλλη στα πολιτικα γραφεια για ‘διευθετηση”θεματων!Ειδαμε οταν μπηκαν στην βουλη και οι ψεκασμενοι(καμενος και σια)αυτοι και αν ειχαν αυτοπροβολη!!!!!!!!!

      • Κάτσε στην ουρά λιβανιζωντας και περιμένοντας ένα πιθανό βόλεμα λόγω εκλογών παραβλεπωντας την ανυπαρξία τους. Οσο για τους προηγούμενους το ίδιο ήταν.

      • Ο κόσμος τους ψήφισε γι’ αυτά που είπαν προεκλογικά όχι γι’ αυτά που κάναν μετεκλογικά. Ό,τι τους προσάπτουν τους αξίζει γιατί κατάστρεψαν τον τόπο μας εκπροσωπόντας τον και δεν άνοιξαν το στόμα τους να πουν κουβέντα μέσα στη Βουλή για την απαξίωση της Δυτικής Μακεδονίας.

        • Προφανως εισαστε βολεμενοι του προηγουμενου συστηματος ….βρειτε ωμο να κλαψετε …..που δεν θελουν να δουλεψουν τα παιδια σας με 600 ευρω οπως εμεις τοσα χρονια……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.