Eυχαριστήριο μήνυμα του Ισαάκ Α. Νικολαΐδη με αφορμή την υποψηφιότητα του ως βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης

30 Ιανουαρίου 2023
13:55

Ευχαριστώ  τα όργανα της παράταξης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής  και ιδιαίτερα  τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, για την εξαιρετική τιμή, την εμπιστοσύνη να συμμετέχω  ως υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Κοζάνης.

Η ευθύνη μεγάλη, αλλά συγχρόνως αναγνώριση της μέχρι σήμερα συμμετοχής μου στα κοινά.

Οι κοινωνικές ανισότητες έχουν διευρυνθεί και η κοινωνία μας δεν αντέχει άλλο.

Οι ανάγκες της κοινωνίας επιβάλλουν το ΠΑΣΟΚ ενωμένο και δυνατό.

Πάμε όλοι μαζί για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή.

Τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη συστράτευση των προοδευτικών πολιτών.

«Ή με αυτούς που είναι ικανοί για όλα, αρκεί να έχουν μια θέση εξουσίας ακόμη και εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, των θεσμών και της Δημοκρατίας ή με αυτούς που είναι διατεθειμένοι να τα θυσιάσουν όλα για κοινωνική ειρήνη, και ευημερία».

Δεσμεύομαι πως τον αγώνα που θα δώσω, θα  έχει χαρακτηριστικά πολιτικού πολιτισμού, με επιχειρήματα και αξιοπρέπεια. Με ένα ΠΑΣΟΚ δίπλα στην κοινωνία και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Η δύναμή μου είναι η αγάπη και η στήριξη όλων σας!

Καλό αγώνα!

 

         Ισαάκ Α. Νικολαΐδης

Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης

10 σχόλια

  • Καλή επιτυχία αγώνας για την πτώση της Κυβέρνησης των υποκλοπών της ακρίβειας της φτώχειας της αποβιομηχάνισης της φυγής των νέων της ανεργίας και γενικότερα της ανάδειξης της υποβάθμισης της περιοχής
    Το ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής εγγύηση για προοδευτικές λύσεις
    Αλλαγή παντού

  • Ποιος ειναι ο κυριος πρωτη φορα τον ακουω και δεν μου φαινεται νεος αφισσοκολληση εκανε ποτε στη ζωη του ποια ειναι η πορεια του την αλλη εβδομαδα στηνκοπη πιτας που ειμαι καλεσμενος στο εργατικο κεντρο πτολεμαιδος να γνωριστουμε θα τα πουμε τα φωνηεντα να σαι σιγουρος πασοκτση

  • Ολοι για τον Παρη και ο Παρης για την παρτη του!Πολυ φυσικο σουρδος δεν ειναι την παρτη του κοιταει!Σιγουρη πρωτια παρη μη μασας!Μενει να δουμε και την δεξια πολυκατοικια ,πως θα προσπαθησει να τα μαγειρεψει ο Μιχαλακης,αν και φαινεται δυσκολο ,πολυ δυσκολο να πρωταγωνιστησει…..

    • Ο Μιχάλης δεν μπορει πλέον να τα μαγειρέψει οπως λες , απλά πήρε πολυ μεγάλο αβαντάζ επειδή τον κάνανε υφυπουργό ( όχι οτι κανει και τίποτα) αλλα τέλος πάντων

  • Μόνο με τη συνεργασία των Αριστερών-προοδευτικών-δημοκρατικών δυνάμεων μπορεί να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική της Ν Δ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.! Δείτε το παράδειγμα της Ισπανίας και Πορτογαλίας !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.