Στάθης Κωνσταντινίδης, βουλευτής ΠΕ Κοζάνης: «Αφορολόγητη, ακατάσχετη και ανεκχώρητη η στήριξη του Μέτρου 22 σε γεωργούς, με τροπολογία σε νομοσχέδιο προς ψήφιση.»

31 Ιανουαρίου 2023
12:33

 

Με το άρθρο 3 τροπολογίας/προσθήκης που εισάγεται στο νομοσχέδιο για την Διεθνή Εμπορική Διαιτησία, προβλέπεται ότι η ενίσχυση που λαμβάνουν οι δικαιούχοι του Μέτρου 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία», είναι αφορολόγητη, ακατάσχετη και ανεκχώρητη στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, δεν συμψηφίζεται και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού χαρακτήρα.

Η ρύθμιση αυτή αποτέλεσε αίτημα των παραγωγών και έγινε αποδεκτή από τον κ υπουργό, αφού ήταν αναγκαία για να εξασφαλισθεί ότι η ενίσχυση που λαμβάνουν οι δικαιούχοι του ως άνω Μέτρου 22, δυνάμει της υπ’ αρ. 3148/18.11.2022 απόφασης του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Β’ 5873), θα φτάσει τελικά σε αυτούς, ως πραγματικό αντιστάθμισμα των συνεπειών που προκλήθηκαν από την κρίση στην Ουκρανία.

9 σχόλια

  • Οι γεωργοί είναι στους δρομους!
    Δε βαρεθήκατε,το σανιδωσατε με την υποκρισία σας,4 χρόνια,τι κανατε για τους γεωργους;
    Το μήλο στο χωράφι 40 λεπτά και στο Σούπερ μάρκετ 2 ευρώ,αυτό κάνατε, το κουράσατε,λυπηθείτε μας, όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο καλαθι!
    Στον πλανήτη που μένετε,μιας και είστε εκτός πραγματικότητας και εκτός των προβλημάτων του κοσμου,πόσο έχει το ένα κιλό μήλα στο χωράφι σας;
    Στον δικό σας πλανήτη,πως λέγεται ο υπουργός σας;εδώ στη γη,λέγεται δημαγωγός και εμπαιχτης του αγροτικού και κτηνοτροφικου κοσμου!
    Πόσο πάει η φέτα στον πλανήτη σας;

  • Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας έχει επιβάλλει μία κατάσταση γενικευμένης σήψης και πολιτικής παρακμής. Είστε και σεις υπαίτιος γι’ αυτό όσο ψηφίζετε νομοσχέδια για τα οποία εντέλλεσθε από την κυβέρνηση.

  • Εχεις κουράσει ανύπαρκτε ταξιδιώτη των σέλφι!
    Βαλε τα τρολ του γραφειου να σε επαινεσουν να νιωσεις ηγετης.
    ξερεις εσυ απ αυτα κυριε τζενγκα!

  • Μού θυμίζει άλλες εποχές πού μπροστά πήγαινε ο ιδιαίτερος του γραφείου και πίσω ο βολευτής.
    Αυτό βλέπουμε σε όλες τίς φώτο, βίντεο αλλά και δια ζώσης!!!!

  • Τα παραπάνω παπαγαλάκια των αντιπάλων Βουλευτών του Κωνσταντινίδη,θα δουν τη πλάτη του Κωνσταντινίδη για άλλη μια φορά.
    Προσέξτε κάποιοι μπορεί να μην έχετε Βουλευτή το βράδυ των εκλογών. Δύο θα βγουν. Να έχετε το νου σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.