Η κρίση στον τόπο μας βαθαίνει. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι μεγάλα και οι ώρες κρίσιμες.

Η ανεργία μαστίζει τους ανθρώπους μας και τα παιδιά μας φεύγουν γιατί δεν βλέπουν προοπτική στη ζωή τους.

Τα εργοστάσια έκλεισαν, η χώρα μπήκε σε καθεστώς πλήρους εξάρτησης από ένα ορυκτό εισαγόμενο καύσιμο και στη Δυτική Μακεδονία η ανεργία και η φτώχεια εκτινάχθηκαν εδώ περισσότερο από αλλού

Λόγω της απολιγνιτοποίησης χάνονται 25.000 θέσεις εργασίας.

Σχέδιο δεν υπήρχε και η επένδυση έμεινε στα λόγια. Οι όποιες ελάχιστες επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν δεν εξυπηρετούν τις τοπικές ανάγκες και τα τοπικά συμφέροντα ούτε και προσφέρουν ως αντιστάθμισμα αρκετές θέσεις εργασίας στους ανέργους.

Τα καταστήματα το ένα μετά το άλλο κλείνουν και οι μικρές επιχειρήσεις, όσες δεν έκλεισαν ήδη, παλεύουν απελπισμένα για να αποφύγουν το λουκέτο.

Την ώρα αυτή που ο τόπος καταρρέει, έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε.

Στον αγώνα αυτό η αυτοδιοίκηση πρέπει να μπει μπροστά.

Να χτίσει ένα ισχυρό μέτωπο προστασίας για τα συμφέροντα της Περιφέρειας και των Δήμων που καταληστεύθηκαν στο βωμό μιας άδικης ενεργειακής μετάβασης.

Για αυτό στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Περιφερειακές και Δημοτικές οι προοδευτικές αυτοδιοικητικές δυνάμεις να συγκροτήσουν κοινά, ισχυρά ψηφοδέλτια που θα δώσουν προοπτική Νίκης.

Οι δυνάμεις που δεν συμβιβάστηκαν, που δεν έμειναν σιωπηλές, που πήραν θέση είτε μέσω των θεσμών, είτε ως ενεργοί πολίτες, να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια της νίκης και να αγωνιστούν για την επικράτησή τους.

Η συντονιστική επιτροπή

 

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ        6909043174

ΤΣΙΟΠΤΣΙΑΣ  ΣΤΕΛΙΟΣ                  6977777820

ΠΙΛΑΛΙΔΟΥ  ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ  ΤΑΚΗΣ

ΠΑΛΟΥΚΑΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ