kozan.gr: Κοζάνη: “Μαζεύονται”, προσωρινά(;), τα τραπεζοκαθίσματα από Παύλου Μελά κι Ειρήνης τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε κοινόχρηστους χώρους ατελώς, λόγω πανδημίας

1 Φεβρουαρίου 2023
14:59

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, οδηγία, από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης, προς τις επιχειρήσεις εστίασης που είχαν τοποθετήσει, ατελώς, λόγω πανδημίας, τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους  των οδών Παύλου Μελά κι Ειρήνης, δόθηκε σήμερα, καθώς από 15 Ιανουαρίου 2023 έχει λήξει η σχετική διάταξη. Μέσα στις επόμενες τρεις μέρες θα πρέπει να τα απομακρύνουν, ενώ ταυτόχρονα ο Δήμος Κοζάνης αναμένεται να θέσει σε διαβούλευση το νέο κανονισμό χρήσης κοινόχρηστων χώρων, που στη συνέχεια θα έρθει προ ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης και στον οποίον απ ΄ότι πληροφορούμαστε θα επιτρέπεται η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στα συγκεκριμένα σημεία.

kozan.gr

12 σχόλια

  • Καιρός είναι…λες κ είχαμε Νιαημερο καθημερινά είναι..Φτάνει τοσο. Εξάλλου τα μαγαζιά δουλεύουν τώρα έσωσε η πανδημία.

  • έτσι όπως είναι τώρα καλά είναι (όχι το χάλι στο ρολόι) αλλά με τέλη και τα τέλη που θα μαζευτούν να δωθούν στο κοινωνικό συσσίτιο και στο γηροκομείο με αποδείξεις!

  • εννοείται να δώσουν, αλλά να δώσουν και σε όλους και σε άλλους!
    υπάρχει κάτι που λέγεται “αθέμιτος ανταγωνισμός”.

    αν ο δήμος θέλει να πράξει σωστά, πρέπει να δώσει και σε άλλα σημεία της πλατείας και για άλλα μαγαζιά, και να πει και με ποια κριτήρια έδωσε τα συγκεκριμένα κομμάτια!

  • Καταρχάς δεν υπάρχει το “ατελώς ” που γράφετε. 20€ το τετραγωνικό πληρώνουν τα καταστήματα.
    Αθέμιτος ανταγωνισμός είναι να μαζεύουν αυτοί τα τραπεζοκαθισματα και οι πέριξ να αλωνίζουν την Αποκριά!
    Το σωστό και δίκαιο είναι να πάρουν ολοι μέρος. Όλα τα καταστήματα.

  • Καλά κάνει ο δήμος και επιτρέπει την ανάπτυξη τραπεζοκαθισματων, όπως γίνεται σε όλες τις πόλεις του κόσμου.Απλά πρέπει να ελέγχονται τα καταστήματα εάν τηρούν τις προδιαγραφές που θέτει ο δήμος.Τα κέντρο της πόλης πρέπει να σφίζει από ζωντάνια, χωρίς να εμποδίζεται και η προσπέλαση των πεζών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.