Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης πραγματοποίησε σήμερα (02-02-2023) το πρωί, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Σπυρίδων Διόγκαρης

2 Φεβρουαρίου 2023
13:24
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης πραγματοποίησε σήμερα (02-02-2023) το πρωί, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Σπυρίδων Διόγκαρης, ο οποίος είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος απέδωσε τις ευχές του στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και αφορούν το πεδίο ενδιαφέροντος των τοπικών αστυνομικών και εκκλησιαστικών Αρχών.
Επιπλέον, ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία και την άρρηκτη σχέση μεταξύ Εκκλησίας και Αστυνομίας, τονίζοντας το εποικοδομητικό έργο που παρέχουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

8 σχόλια

  • Το Ιράν της Ευρώπης.Βρειτε μου μια δυτικοευρωπαϊκή χώρα που συμβαίνουν τέτοια φαιδρα πράγματα.Λες και ζούμε στη δεκαετία του 1950.

      • Μακριά οι δεσπότες από τον κοσμικό βίο,δεν έχουν καμιά δουλειά.Ακου θα τους δίνει και αναφορά επίσημη και η Αστυνομια.Αυτο εξευτελίζει την ίδια την Αστυνομία,ανοητε.

        • Δεν είμαι με τους δεσπότες αλλά με τον Χριστό !! Ο δεσπότης καλός η κακός ότι και να είναι δεν παύει να είναι δεσπότης την ευλογία την δίνει από κει και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν.

        • Πλήρης νόησης αυτός που λές ανόητο, ανόητε. Μήπως δεν είσαι από την Αιανή, γιατί αυτή έχει έξυπνους πολίτες. Διώξε τα κόμπεξ σου, φίλε μου και θα ηρεμήσεις. Σε ξέρω πως πολλά χρόνια υποφέρεις καημένε. λυτρώσου πια .

          • Αν ήσουν πλήρης νόησης,δεν θα αποκαλούσες έναν Αιανιωτη κορακογαμη.Εμεις είμαστε έξυπνοι άνθρωποι στην Αιανή,όπως παραδέχεσαι,και δεν αφήνουμε να πέσει κάτω καμιά “εξυπνάδα” του στυλ σου.Φατηνα ξανά και βουτα τη γλώσσα στον εγκέφαλο πριν μιλήσεις.

  • Ως ευλογια συνηθως δινουν μια εικονα.Αν δοθηκε και δε γραφτηκε η δεν φαινεται στις φωτο οκ.Σημασια πνευματικη εχουν πανω απ`ολα οι ευχες και οι προσευχες του Ποιμεναρχου μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.