Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς ανακοίνωσε την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής για την καταβολή ενισχύσεων μεταξύ των άλλων, στους καλλιεργητές Κρόκου και στους αλιείς καραβίδας στη Λίμνη Πολυφύτου Σερβίων

2 Φεβρουαρίου 2023
16:08

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς ανακοίνωσε την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής για την καταβολή ενισχύσεων μεταξύ των άλλων, στους καλλιεργητές Κρόκου και στους αλιείς καραβίδας στη Λίμνη Πολυφύτου Σερβίων (εδώ).

Με την Ανακοίνωση αυτή ολοκληρώνεται η προσπάθειά μου και για τα δύο (2) παραπάνω θέματα που ξεκίνησε από τη διαπίστωση του προβλήματος, την τεκμηρίωση, την προετοιμασία των αναγκαίων φακέλων και τη συνεχή υποστήριξη.

Οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια γιατί ξεκινήσαμε μαζί και ήταν ενήμεροι για κάθε βήμα και προσπάθεια.

Ευχαριστίες στην Κυβέρνηση και ειδικά στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά.

40 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.