Ευχαριστήριο μήνυμα του ΓΕΛ Βελβεντού προς τον Βουλευτή Κοζάνης κ. Γιώργο Αμανατίδη

3 Φεβρουαρίου 2023
11:07

 

Η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Βελβεντού και ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου – Λυκείου Βελβεντού ευχαριστούμε θερμά τον βουλευτή Κοζάνης κ. Γιώργο Αμανατίδη για τη συμβολή του να αποκτήσει το σχολείο μας καινούργια θρανία, καρέκλες, βιβλιοθήκες και γραφεία.

Πρόκειται για την ικανοποίηση παλαιού αιτήματος του Λυκείου  για την ανανέωση της επίπλωσης του σχολικού συγκροτήματος,  το οποίο εκκρεμούσε και ο βουλευτής του Νομού επέλυσε.

Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Βελβεντού

Τσιακμάκη Στέλλα

14 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στον βουλευτή Αμανατίδη Γιώργο για τις κοινωνικές του ευαισθησίες και γενικότερα όχι μόνο στην παιδεία!!

  • Μπα, αποφάσισαν εκεί στο δήμο Βελβεντού να λένε και ευχαριστώ για τα πολλά έργα που γίνανε από περιφέρεια, βουλευτές , πράσινο ταμείο , πρώην δημάρχους κλπ. Διαβάζαμε μέχρι τώρα οτι όλα τα έκανε ο παντογνώστης Στεργίου.

  • Πλέον ο κύριος Αμανατίδης βάζει πλώρη για εκλογή στην Α’ Αθηνών και μετέπειτα για πρόεδρος της ΝΔ. Άντε να αρχίζουν μερικοί επίδοξοι δελφίνοι του Μητσοτάκη να τσουτσουριάζουν.

  • Συγχαρητήρια!
    Πόσο ψέμα τόσα χρόνια.
    Άλλος μαθαίνει απλά και ενημερώνει και άλλος είναι αυτός που εργαζεται μεθοδικά για τον τόπο μας.

    • εννοείς τον Παπαδόπουλο γιατί αυτός πρώτος μίλησε για τους σχολικούς εξοπλισμούς, οπότε ο κύριος Αμανατίδης έρχεται δεύτερος

      • Εγω δεν είδα να λέει κανεις «ο Παπαδόπουλος εκανε αυτο για το σχολείο μας», ο ίδιος έβγαλε και είπε κάτι για τον εαυτό του! Ξέρεις πως το λένε αυτο στο χωριό μου; Παραισθήσεις!

        Τον Αμανατίδη τον ευχαρίστησαν αλλοι!
        Αυτή είναι η διαφορά! Ποιος δουλεύει για τον τόπο και ποιος δουλεύει τον τόπο φαίνεται!

        Εύγε Γιώργο!!!

      • στα λογια παντα πρωτος ο υφυπουργος σας. Θα ηθελα μια φορα να βγει και να πει αυτα τα 20 χρονια τι εκανε μ. Αν με πεισει θα παρει την ψηφο μου. Να βγει και να κανει εναν απολογισμο μια φορα στην ζωη του.

  • Στην γέφυρα περιμένουμε 20 λεπτά κάθε φορά. Για αυτό δεν έγινε καμία ενέργεια Γιώργο στα χρόνια που ήσουν υπεύθυνος για την ανάπτυξη της περιοχής μας

  • Οργασμός ευχαριστηρίων για τους βουλευτές της κυβέρνησης. Για να πάρει καινούργιες καρέκλες και θρανία ένα σχολείο χρειάζεται η παρέμβαση βουλευτή; Ρε που κατάντησαν οι “άξιοι” τη λειτουργία του σύγχρονου ψηφιακού κράτους.

  • για αυτό καλεί Βορίδη, σαν έμμεσο μήνυμα στην ηγεσία να μην κατέβει ο Δακής γιατί μετά πάει η εκλογή του Γιώργου περίπατο

  • Ο εξοπλισμός των σχολείων προέρχεται από πρόγραμμα του Υπουργείου Μεταφορών! Ο κ. Αμανατίδης δηλαδή ζήτησε από τον Υπουργό κ. Παπαδόπουλο να διευθετήσει το αίτημα; Αυτό είναι μνηνόσυνο με ξένα κόλλυβα; Πάγια τακτική!!

  • βρε ζωντανά…ευχαριστειτε τους βουλευτές επειδή και καλά κάνουν τη δουλειά τους;; σοβαρά τώρα;;; όταν ορκιζονται οι βουλευτές δίνουν όρκο στην υπηρεσια του ελληνικού λαού κι εσείς τους ευχαριστειτε γι αυτό;;; ανιδεοι εε ανιδεοι!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.