Kozan.gr: Μπάχαλο συνεννόησης και με τα τραπεζοκαθίσματα στις οδούς Παύλου Μελά κι Ειρήνης – Τους είπαν να τα απομακρύνουν και στη συνέχεια να τα κρατήσουν μέχρι τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης όταν θα έρθει για ψήφιση ο νέος κανονισμός διαχείρισης κοινοχρήστων χώρων

3 Φεβρουαρίου 2023
12:46

 

Εκλογές έρχονται και ξεκίνησαν από νωρίς τα μπρος – πίσω της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να κρατήσουν ισορροπίες. Έτσι λοιπόν, αφού η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης ζήτησε από τις επιχειρήσεις εστίασης που είχαν τοποθετήσει λόγω πανδημίας, τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους των οδών Παύλου Μελά κι Ειρήνης, να τα απομακρύνουν, καθώς από 15 Ιανουαρίου 2023 έχει λήξει η σχετική διάταξη, τελικά τους ενημέρωσαν, εκ νέου, λέγοντάς τους ότι μπορούν να τα κρατήσουν μέχρι τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης όταν θα έρθει για ψήφιση ο νέος κανονισμός διαχείρισης κοινοχρήστων χώρων.

kozan.gr

4 σχόλια

  • ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ …. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ…ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ???? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ…ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ???

  • ΑΦΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ….

    • Αν έχεις μάθει στη ζωή να σέβεσαι τα παιδιά σου (που έτσι πρέπει) να σέβεσαι και τα άλλα παιδιά που προσπαθούν να βγάλουν με καθημερινό αγώνα το μεροκάματο. Αν όχι μείνε με την κακια και την μιζέρια σου.

    • Αν έμαθες στη ζωή σου να σέβεσαι τα παιδιά σου (που έτσι πρέπει) να σέβεσαι και όλα τα παιδιά που προσπαθούν με καθημερινό αγώνα να βγαλουν το μεροκάματο τους. Αν όχι μείνε με την κακια σου και την μιζέρια σου. Εκτός αν είσαι από τους επιχειρηματίες εκείνους που “επιλεκτικα” πήραν επιδότηση πριν καιρό από την Περιφέρεια και έμαθες μόνο να παίρνεις ΕΣΥ !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.