kozan.gr: Πρωτοβουλία συμπολιτών μας για τη δημιουργία ενός ψηφοδελτίου με δυνάμεις του προοδευτικού χώρου τόσο για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας όσο και για τους Δήμους της περιοχής (Βίντεο)

3 Φεβρουαρίου 2023
17:42

 

Πρωτοβουλία συμπολιτών μας για τη δημιουργία ενός ψηφοδελτίου με δυνάμεις του προοδευτικού χώρου τόσο για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας όσο και για τους Δήμους της περιοχής . Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 3/2 συνέντευξη τύπου με βασικό στόχο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Περιφερειακές και Δημοτικές οι προοδευτικές αυτοδιοικητικές δυνάμεις να συγκροτήσουν κοινά, ισχυρά ψηφοδέλτια που θα δώσουν προοπτική νίκης.

30 σχόλια

  • “ψηφοδέλτια που θα δώσουν προοπτική νίκης”. Αυτό είναι το ζητούμενο; Η νίκη; Και μετά τι; Θα βγούμε στο Chmapions League;

  • Ακούστε και να με θυμηθείτε, βέβαια, όταν δεν θα έχετε κανένα αποτέλεσμα.

    Ποιο αποτελεσματική θα είναι η πρωτοβουλία αν χρησιμοποιεί τον όρο “ψηφοδέλτιο με δυνάμεις του αριστερού χώρου”, γενικά !!! (Το “προοδευτικού” έγινε μπανάλ και βέβαια δεν σας ανήκει).

    Γιατί οι παλαιές δάφνες της συμμαχίας, που επικαλείστε, σήμερα είναι όνειρα θερινής νύχτας, αφού είστε εκτός κλίματος κεντρικής πολιτικής σκηνής.
    Απλώς προσπαθείτε να τις αναστήσετε και να επηρεάσετε το κέντρο, μια και έτσι γαλουχηθήκατε και δεν αλλάζετε.

  • Παλαιοι οπασοκοι,νυν Συριζαίοι,που ψάχνουν υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ,γιατι εαν κατεβάσουν…ζαιο,θα πάνε ..άπατοι…….σιγα το νέο!

    • Ειπε ο νουδουλης που εχει μεσα στο κομμα του αυτο το υπεροχο κομμα που δεν χρωσταει σε κανεναν και τα εχει ολα καθαρα (αχαχαχαχαχα!) κοντα στους 30 πασοκους και κανει διαρκως ανοιγματα στον Ανδρουλακη τον οποιο και παρακολουθουσε μπας και γινει συνεργασια για να μην κυβερνησει ο Συριζα και παει σε κανενα ειδικο δικαστηριο ο γιος του αποστατη και χασει οχι μονο την εξουσια

      Ρε καημενε θα παρεις 1 εδρα μολις και με τα βιας στην Κοζανη και κατι τρεχει στα γυφτικα…η Κοζανη ευτυχως δεν βγαζει πρωθυπουργο οποτε χαρισμα σας!

  • Άλλο η επιθυμία και άλλο η πραγματικότητα. Κάντε καμιά συγκεκριμένη πρόταση για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας για να δούμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε.

  • Ρώτησε ο δάσκαλος έναν μαθητή 30 και 40 πόσο κάνουν και αυτός μη γνωρίζοντας σκέφτηκε ξανασκέφτηκε και απαντάει ΟΓΔΟΜΗΝΤΑ κύριε . Δώστε τόπο στα νιάτα αγαπητοί των ηντα.

  • Οι λαγοί τής κας Ζεμπελιαδου! Αλήθεια η Ζεμπελιαδου με τίνος την έγκριση,από Τρικούπη εννοώ, πηγαίνει στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπε Κουζιακης,όταν η επίσημη θέση ΠΑΣΟΚ είναι ίσες αποστάσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ή είμαστε ΠΑΣΟΚ αλλά καρτ
    Στην νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ ύπνο του δικαίου,και θα πάμε 6%
    Τι λάθος κάνω;

  • Μα γιατι.δεν έχετε υποψήφιο στον ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσετε?κουτοπονηριες παλαιών πασοκων και νυν συριζαιων….αφου είστε…..μπροοοδευτικοι εσείς,κατεβάστε υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ,να πάρετε την περιφέρεια….

  • κύριοι με παλιά φθαρμένα υλικά δεν μπορείς να κάνεις δουλειά

    ΥΓ: ούτε καν στην κινητοποίηση για την παιδιατρική και ΜΕΘ δεν είμασταν και επειδή σας ξέρουμε από προχθές,
    Ευχαριστουμε δεν θα πάρουμε.

  • Με όλο το συμπάθιο στην ηλικία σας: εάν ετοιμάσετε εσείς ψηφοδέλτιο, ο Κασαπίδης και ο Μαλούτας έχουν εξασφαλίσει 60% από την πρώτη Κυριακή, αβρόχοις ποσίν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.