Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην 1η Έκθεση και το Συνέδριο με τίτλο «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας»

4 Φεβρουαρίου 2023
21:33

 

Τα καινοτόμα ερευνητικά έργα που υλοποιούνται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και τα αποτελέσματα αυτών, πρόκειται να παρουσιαστούν στην 1η έκθεση και στο Συνέδριο με τίτλο  «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας» που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

Σε ένα τριήμερο ανάδειξης του ερευνητικού οικοσυστήματος της Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητές και ερευνητές του Πανεπιστημίου θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα και τη γνώση που παράγεται στα εργαστήρια του Ιδρύματος στους τομείς της ενέργειας, του υδρογόνου, της ψηφιακής εποχής, της τεχνολογίας τροφίμων, της έξυπνης αγροτικής καλλιέργειας και της κυκλικής οικονομίας στον πρωτογενή τομέα.

 

KΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


4 σχόλια

  • ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΠΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΑΣ
    ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !!!!!!

    ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ

    ΛΟΓΙΚΕΣ 1980 – ΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ

    ΤΡΑΓΙΚΟΙ
    ΤΡΑΓΙΚΟΙ
    ΤΡΑΓΙΚΟΙ

    • Προφανώς και δεν πρέπει να σας ενδιαφέρει μία τέτοια εκδήλωση. Δεν φαίνεται να έχετε καμία σχέση με ερευνητικά προγράμματα, ούτε καν με το πανεπιστήμιο. Βέβαια, θα σας προτείνει να πάτε έστω και για ένα καφέ στο κυλικείο για γνωριμία με το ίδρυμα. αν κ το βλέπω να θέλετε να έχετε καμία επαφή με την εκπαίδευση και την παιδεία!

  • Μόνο για το θεαθήναι! Προεκλογικές φιέστες με ουσία μηδέν και κανένα όφελος για τη τοπική οικονομία!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.