Κοζάνη: Η “Σταγόνα Ελπίδας” έκοψε την πίτα της (Δελτίο τύπου)

5 Φεβρουαρίου 2023
22:24
Γιορτή Αγάπης σήμερα (5/2) με κοπή βασιλόπιτας από την Σταγόνα Ελπίδας με συμμετοχή των μελών μας,   αιμοδότες & αιμοπεταλιοδότες, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη κυρίας Δαδαμόγια,  του Αντιπεριφερειάρχη οικονομικών κυρίου Μακρυγιάννη, του Προέδρου του ΟΑΠΝ κυρίου  Μάρα,  από την Δημοτική και Περιφερειακή  Διοίκηση,   τον υπουργό κύριο Παπαδοπουλο,   την βουλευτή κυρία Καλλιόπη Βέτα.
Παρούσα ήταν και η Διοίκηση του συλλόγου φαρμακοποιών Κοζάνης,  ο πολιτιστικός σύλλογος *Παρταλόπλα, (ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Γιάννη Σιδέρη για την Βασιλόπιτα) ,ο Πρόεδρος της ιστορικής κοινότητας Αιανής και Αιμοδότης Αστέριος Βαβλιάρας, η πρόεδρος  Πέρη Καρατζετζου και μέλη της κοινότητας Κρόκου, από τον αδελφό σύλλογο εθελοντών αιμοδοτων Σιάτιστας,Γιώτα Κάστια,  από τα σωματεία υπαλλήλων Δήμου Κοζάνης, από  το  προεδρείο του σωματείου υπαλλήλων της περιφέρειας,  οι συνεργάτες μας της Ο.ΔΙ.ΚΟ, οι  διασώστες Κοζάνης,  φίλοι,  υποστηρικτές, συμπαραστάτες και συνεργάτες μας,
 για την υλοποίηση του στόχου του συλλόγου την επάρκεια αίματος.
Αυτή η μέρα σήμερα είναι μια νέα αρχή με ακόμα καλύτερες προοπτικές και πείσμα για νέες εξορμήσεις, νέες εγγραφές μελών και ακόμα περισσότερες αποστολές Αιμοπεταλιοδοτών στα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία.
Καλή χρονιά ευχόμαστε σε όλους και δίνουμε υπόσχεση ότι είμαστε εδώ για όσους έχουν ανάγκη από αίμα- αιμοπετάλια
Για το ΔΣ
Πρόεδρος Χρήστος Σκόρδας
Γραμματέας  Κωνσταντίνος Τσιώγκας

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.