Mήνυμα του Νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας Κων/νου Ι. Τσαλίκη

6 Φεβρουαρίου 2023
12:50
Κανένα σχόλιο


«Το Σάββατο 04/02/2023 με Απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, ανακοινώθηκε η προαγωγή μου στο βαθμό του Αρχιπυράρχου και η τοποθέτηση μου στη θέση του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας. Η τιμή προς το πρόσωπό μου είναι μεγάλη γι αυτό εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στην Ηγεσία του Π.Σ. για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ την καρδιά μου το σύνολο του Πυροσβεστικού Προσωπικού, τις Θρησκευτικές, Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές για την άριστη συνεργασία μας και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πολίτες του νομού Καστοριάς πού με αγκάλιασαν όλα αυτά τα χρόνια με την αγάπη τους, όχι μόνο στις εύκολες αλλά κυρίως στις δύσκολες καταστάσεις. Κατά το χρονικό διάστημα στο οποίο υπηρέτησα σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας της ΔΙ.Π.Υ.Ν.Καστοριάς, πιστεύω ότι τήρησα στο έπακρο τις αξίες που απορρέουν από το χρέος μου απέναντι στο Πυροσβεστικό Σώμα και την Κοινωνία.


Δεσμεύομαι ότι η θητεία στη νέα μου θέση θα στηριχθεί στις ίδιες αξίες, προκειμένου να εκπληρώσω με επιτυχία την αποστολή μου απέναντι στην Κοινωνία, τους Συναδέλφους μου και την Πατρίδα μας»


Με βαθιά εκτίμηση
Κων/νος Ι. Τσαλίκης
Αρχιπύραρχος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.