Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και απονομή τιμητικών πλακετών και διακρίσεων

6 Φεβρουαρίου 2023
13:07

 

Με την αθρόα συμμετοχή των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2023, στο φουαγιέ της Νέας Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ Κοζάνης, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κατά τη διάρκεια αυτής, πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικών πλακετών σε μέλη Δ.Ε.Π. του Ιδρύματος για την προσφορά τους στο Ίδρυμα μέσα από τα ερευνητικά τους προγράμματα, απονομή επαίνων Αριστείας στην Έρευνα καθώς και τιμητικοί έπαινοι σε φοιτητές και φοιτητικές ομάδες που έλαβαν διεθνείς και εθνικές διακρίσεις κατά το έτος 2022. Τέλος, αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στα αφυπηρετήσαντα μέλη του Ιδρύματος.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης επεσήμανε την αλματώδη ανάπτυξη και πρόοδο του Ιδρύματος τα τελευταία έτη σε όλους τους τομείς και τη συνεχή προσπάθεια για τη δημιουργία  ενός ελκυστικού, σύγχρονου και ανταγωνιστικού Ιδρύματος με κτηριολογικές εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών.  Δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Ιδρύματος για τη σημαντική συμβολή τους.

 

 

12 σχόλια

  • Απορία ψάλτου:

    Γιατί είναι μόνο οι μισοί καθήμενοι; Οι όρθιοι δε συμμετέχουν στην εκδήλωση, για ντεκόρ τους έχουν ή είναι δεύτερης κατηγορίας υπάλληλοι και στέκονται τιμωρία;

    • Ψάλτη λες χαζά, ήρθε πολύς κόσμος και δεν έφτασαν οι καρέκλες, όποιος ήθελε να καθίσει (και πρόλαβε) κάθισε και όποιος δεν πρόλαβε δεν κάθισε. Τόσο απλό. Ούτε πρώτης ούτε δεύτερης ούτε καμιάς κατηγορίας υπάλληλοι.

      Το σχόλιο αυτό αναφέρεται και σε όλα τα υπόλοιπα σχόλια με το ίδιο θέμα (αφού μάλλον ο ίδιος τα έγραψε).

      • Βλέπω το διοικητήριο ζορίστηκε…

        Οι υπάλληλοι του ιδρύματος είναι συγκεκριμένος αριθμός. Οι καθηγητές επίσης. Άρα πάνω κάτω ξέρατε πόσοι θα έλθουν και από τις ετήσιες εκδηλώσεις που γίνονται.

        Γιατί δεν είχατε περισσότερα τραπέζια και καρέκλες; Δεν “έβγαινε” ο προϋπολογισμός; Δε νομίζω αγαπητέ μου πνευματικέ άνθρωπε.

        Άσε λοιπόν την περιαυτολογία και μίλα για την ουσία.

        • Δεν περιαυτολόγησα γιατί δεν είμαι αυτός που οργάνωσε την όλη τελετή. Μάλλον την οργάνωσε το γραφείο δημοσίων σχέσεων και προφανώς είναι γνωστός ο αριθμός μελών του προσωπικού. Αλλά, ποτέ σε μια εκδήλωση δεν είναι γνωστός ο συνολικός αριθμός των ατόμων που θα έρθουν, γιατί εκτός του προσωπικού υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι (συνεργάτες πάσης φύσεως, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί ακόμα και προπτυχιακοί φοιτητές). Μάλλον είσαι λίγο μίζερος και πας να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι.

        • Αποκάλυψη σοκ για το πανεπιστήμιο. Δεν είχαν περισσότερα τραπέζια. Το γεγονός να ήρθαν περισσότεροι δεν το λαμβάνουμε υπόψη. Μιλάμε σκληρή κριτική

  • Νέο πανεπιστήμιο, παλιές πρακτικές…

    Οι επιστήμονες στο τραπέζι και οι παλιάργατοι στο ποδάρι.

    Αυτή η εικόνα απάδει σε πνευματικό ίδρυμα και θυμίζει τις εποχές που υπήρχαν τσιφλικάδες και κολίγοι.

  • “Με την αθρόα συμμετοχή των μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2023, στο φουαγιέ της Νέας Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ Κοζάνης, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας”, λέει η ανακοίνωση και στις φωτογραφίες φαίνονται κάποιοι που στέκονται όρθιοι ξεροσταλιάζοντας σκυθρωποί και περιμένοντας ένα κομμάτι γλυκάκι σαν ξερολούκουμο, όταν άλλοι έχουν θρονιαστεί στις καρέκλες και συναγελάζονται.

    Αυτή η εικόνα απαξιώνει το πνευματικό ίδρυμα και το υποβιβάζει σε μαγαζάκι.

  • Δεν βρήκατε τι άλλο να πείτε και αναφέρεστε ότι κάποιοι ειναι όρθιοι. Ε τότε όλα πηγαίνουν καλά. Το επόμενο θέμα θα είναι το χρώμα του τοίχου..,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.