Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης διαφημίζει το υδρογονοκίνητο αυτοκίνητο που βρίσκεται στην Κοζάνη και θα βρίσκεται αύριο στο εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων, στο πλαίσιο της έκθεσης εβδομάδας καινοτομίας

6 Φεβρουαρίου 2023
16:00
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υδρογονοκίνητο αυτοκίνητο. Ήδη βρίσκεται στη Δυτική Μακεδονία και κυκλοφορεί στους δρόμους της Κοζάνης. Θα εκτίθεται από αύριο στο εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων, στο πλαίσιο της έκθεσης εβδομάδας καινοτομίας. Ευχαριστώ θερμά το Γιώργο Χατζημαρκάκη για την παραχώρηση του αυτοκινήτου και την πολύτιμη βοήθεια του στην Περιφέρεια μας. Ο κύβος ερρίφθη, η Ελλάδα και η Δυτική Μακεδονία μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στην τεχνολογία του πράσινου υδρογόνου (Η2) στην Ευρώπη!

11 σχόλια

  • Τσουπππ ανάπτυξη και θέσεις εργασίας!!!

    Ένας εργαζόμενος θα ανοίγει την πόρτα, ένας εργαζόμενος θα οδηγεί, ένας θα γεμίζει με υδρογόνο το αυτοκίνητο και ένας θα γράφει παντού:

    Ökologisch unterwegs mit Wasserstoff(η γνώση γερμανικών ευγενική χορηγία των εκπροσώπων της ΝΔ στην περιοχή).

    4 άτομα θα απασχολεί η επένδυση του περιφερειάρχη, ποιός άλλος έφερε στον τόπο τόσες δουλειές ε;

  • Για κάτι τέτοια πρώτος είναι ο ανυπαρκτος των κηπων
    και να φανταστεί κανείς οτι υπαρχουν ακόμα πρόβατα που τον θεωρούν τον καλυτερο περιφερερειαρχη , τον ανεκδιηγητο.

      • Ποτε δεν κουραζομαι να λεω την αληθεια!
        Αντε περαστικα με τον κυριο τιποτα που υποστηριζεις!
        7,5 μήνες ακόμα για το ”παιδι του λαου”
        2 και κατι ψιλά για την δεξια γενικοτερα.
        Ο χρονος ηδη εχει αρχισει να μετραει αντιστροφα!

  • Γιώργο κατέβα από το καλάμι, ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, δεν έχει όρεξη για φρουρού και αρώματα στις πλάτες του. Απέτυχες σε ότι έχεις αναλάβει, και αυτό το νέο κόσκινάκι σου είναι άλλη μία φούσκα που ξεφούσκωσε γρήγορα.ΟΣα ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΈΣ ΣΟΥ ΦΙΕΣΤΕΣ, Η ΜΟΊΡΑ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ 3,5 ΧΡΌΝΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ.

  • Άραγε πόσες θέσεις εργασίας έχει δημιουργήσει, από αυτές που μας έταζε το 2019, ότι θα αξιοποιήσει τους νέους άνεργους επιστήμονες; Το μόνο που βλέπουμε να αξιοποιεί είναι στελέχη του πανεπιστημίου, διπλασιάζοντας τις αποδοχές τους, και ιδιώτες εκτός Δυτικής Μακεδονίας.

  • Όσο και να προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε, είναι μια ενέργεια που φέρει την υπογραφή του και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για τον τόπο!
    Αφήστε τους εγωισμούς και τη μιζέρια και πάψτε να κοιτάτε το δέντρο, δείτε το δάσος επιτέλους!!!
    Σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή θα έκαναν φιέστες! ΕΛΕΟΣ πια!

    • Τι είναι ελπιδοφόρο; Το γεγονός ότι έφερε ένα Hyundai?

      Τι ακριβώς παραδίδει στο τέλος του χρόνου από επενδύσεις και κάλυψη θέσεων που χάθηκαν λόγω της απολιγνιτοποίησης; Όταν έσκυβε το κεφάλι ο περιφερειάρχης μειωνόταν δραματικά ο πληθυσμός.

      Τι θα παραλάβει ο επόμενος;

    • Ντοπιε σταματα να εισαι τοσο αυλικος ραγιας
      αν εσυ χαιρεσαι με το Χιουνται που θα σου φερει ο Γιωρικας τον κηπων και νομιζεις οτι λυθηκαν τα σημαντικα προβληματα του τοπου σου η φορας παροπιδες η εισαι δεξιοβολεμενος η πολυ απλα δεν ζεις εδω και ερχεσαι μια στις τοσες και δεν ξερεις τι ζουμε.
      Ο κοσμος δεν εχει αναγκη απο φιεστες και απο Χιουνται αγορινα μου αλλα απο φαι και δουλειες.
      Φτανει πια η αλλαζονεια και ο ναρκισισμος σας εκει στην δεξια κουρασατε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.