Απάντηση του Χ. Ελευθερίου στον Β. Κωνσταντόπουλο: “Κάποιοι συνεχίζουν τα ψέματα για να βρίσκονται συνεχώς στην επικαιρότητα”

8 Φεβρουαρίου 2023
15:04
Κάποιοι συνεχίζουν τα ψέματα για να βρίσκονται συνεχώς στην επικαιρότητα.
Ψέματα όπως ότι δεν πήγαν ποτέ στο Holiday Inn.Τελικά είχαν πάει αλλά όχι στης Αθήνας όπως είπαν στο ΔΣ αλλά του Λονδίνου με έξοδα του Δήμου.
Ψέματα όπως ότι δεν θα πάρουν μισθό από το Δήμο όταν εκλεγούν Δήμαρχοι αλλά την ίδια ώρα διεκδικούν δικαστικά από το Δήμο για να πάρουν πίσω παρακρατηθέντα χρήματα από τον μισθό τους σαν Δήμαρχοι πριν μία δεκαετία.
Μήνυση κατά του Δημάρχου που ο εισαγγελέας την πετά στο “καλάθι των άχρηστων” 3 μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Δημάρχου για να “φοβηθεί” ο Δήμαρχος.
Δεκάδες αποτυχημένες ενστάσεις στην αποκεντρωμένη Διοίκηση για να κοπεί η ορμή των έργων που εκτελούνται από την Δημοτική Αρχή.
Ψεύτικες παλιές φωτογραφίες ότι δεν αλλάχθηκαν τα κουφώματα στο Ιατρείο του χωριού του ενώ είχαν ήδη αλλαχθεί.
Ψέματα και στεναχώρια για το σβήσιμο του χρέους της ΔΕΗ.
Ψέματα ψέματα ψέματα….
Δυστυχώς κάποιοι ζουν σε ένα ασύμβατο σύμπαν που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

15 σχόλια

  • ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ .ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

  • ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ holiday in ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ.ΤΩΡΑ,ΤΩΡΑ,ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

  • Ναι αλλά επί της ουσίας δεν απαντάς σε κάτι
    Σε 800 φορείς εξόφλησε το κράτος την ΔΕΗ και εσύ είπες “μόνο εμείς”. Που δεν σβήστηκε βέβαια , το πλήρωσε το κράτος.
    Έχεις ήδη χρέος 1,2 εκατομμύρια μέσα σε δύο χρόνια στην ΔΕΗ που δεν παρουσιάζεις!
    Για αυτά ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!

  • Ελευθερίου μας περνάς για μαθητουδια;
    Το ΦΕΚ που δημοσιεύει ο Κωνσταντόπουλος είναι ψέματα;
    Είναι ψέματα ότι ο δος χρωστάει 1.200.000 στην ΔΕΗ χρέος μέσα σε δύο χρόνια;

  • Αριθμ. οικ. 2/82824/ΔΛΤΠ(Α) ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;

    AΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ; ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗ ΔΕΗ! ΓΙΑΤΙ ΤΙ 2020 ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
    ΤΟΤΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΦΙΚΑ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝΝ ΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΦΙΚΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.