kozan.gr: «Πασαρέλα» Yπουργών της κυβέρνησης …στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Δ. Μακεδονία το διήμερο 13 & 14 Φεβρουαρίου – Ποιοι θα τον συνοδεύσουν, που θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός κι όλες οι λεπτομέρειες

9 Φεβρουαρίου 2023
07:38

Πασαρέλα» Yπουργών της κυβέρνησης …στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Δ. Μακεδονία το διήμερο 13 & 14 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr,  το πρωί της Δευτέρας, στις 9, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης  θα συμμετέχει σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη μαζί με τη Συντονιστική Επιτροπή ΣΔΑΜ. Στις 10:30 έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς και με θέμα το σχέδιο απολιγνιτοποίησης, στην οποία θα συμμετέχουν ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης μαζί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κ. Σκρέκα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης κι Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάση καθώς και οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης και Χρήστος Δήμας. Την ίδια στιγμή στη Φλώρινα θα διεξάγεται σύσκεψη με αγροκτηνοτροφικούς φορείς υπό τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, ενώ στα Γρεβενά, όπως έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση, Θεοδωρικάκος & Χαρδαλιάς θα επισκεφτούν το κτήριο της Σχολής Αστυφυλάκων και στρατόπεδα της περιοχής, ενώ στην Καστοριά θα βρίσκεται η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία.

Σε ό,τι αφορά τον Πρωθυπουργό αναμένεται να έρθει αεροπορικώς μέσω Καστοριάς, o οποίος γύρω στις 12 με 12:30 το μεσημέρι θα επισκεφτεί για να εγκαινιάσει την Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ στην Κοζάνη. Αμέσως μετά, γύρω στη 13:30 με 14:00, θα συμμετέχει σε εκδήλωση παρουσίασης του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δ. Μακεδονίας στο Αμφιθέατρο της Περιφέρειας στην ΖΕΠ, ενώ αργότερα θα έχει συνάντησημε όλους τους βουλευτές της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Στις 19:00 θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης, όπου κι αναμένεται να εξαγγείλει μια σειρά από ενδιαφέρουσες επενδύσεις.

Επίσκεψη στην νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαίδα 5 θα πραγματοποιήσει το πρωί της Δευτέρας ή το πρωί της Τρίτης, ενώ θα βρεθεί και στην Φλώρινα το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης όπου θα έχει διάφορες συναντήσεις. Tην Τρίτη 14/2, πιθανότατα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, για ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή.

kozan.gr

 

24 σχόλια

  • Λίγο πριν τις εκλογές μας θυμήθηκε και έρχεται να δει από κοντά τη φτωχοποίηση, δηλαδή το αποτέλεσμα της απόφασης του για τη βίαιη απολιγνητοποίηση. Τον περιμένουμε πως και πως με καλάθια του νοικοκυριού!

    • ΑΣΦΑΛΩς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟς ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ..ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΚΑΙ ΘΑ ΜΑς ΣΥΡΟΥΝ ΣΕΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ..ΑΡΚΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΝ ΨΗΦΙΣΩ.ΑΣΦΑΛΩς ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑς ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΑΙΥΤΟ ..Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ..

      • Ο/Η Ασφαλώς και ο ωτοακουστής κοριος σας τελειωσε! Ποτε ξανα κυβερνηση το συνονθυλευμα αυτο! λέει:

        Σταματα να γλυφεις αυλικο τρολ
        τα σαλια εχουν φτασει στο πατωμα θα γλιστρησεις και θα πεσεις!

        • ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΝΕΒΗΚΕ..ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Η ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕς ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΑΝΩ..ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ..ΚΟΥΠΟΝΙ.ΚΑΙ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟς ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ..ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΞΥΠΝΙΟς ..ΠΡΟΦΑΝΩςς ΒΟΛΕΜΕΝΟς ΕΙΣΑΙ..

      • Το γεγονός είναι ενα:

        Άφησαν την διαλυμένη απο τις κλεψιές τους χώρα σε έναν νεαρό με μηδέν εμπειρία και μιλούσαν για κακία παρένθεση ενός έτους το πολύ….

        Και ο νεαρός κυβέρνησε χωρίς να πάρει κανείς ούτε ένα ευρώ και επέστρεψε κράτος με 37δις στα συρτάρια (τα οποία τα ρήμαξαν ήδη οι της ΝΔ).

        • εχεισ ιδεα τι ειναι αυτα τα 37 δισ?η απλα μιλας χωρις να ξερησ..μονο μετρητα δεν ειναι..και αν θελεισ να ξερησ ακομα κατι παρολα τα κοβιντ πολεμο ουκρανια καλπ..εχει αυξηθει κατα 7 δισ..καταλαβες?δεν νομιζω εσυ πες τοποιημα..που σε εμαθαν..

  • ας κανουν πασαρελα λιγο ακομη, μετα σπιτια τους οι αποτυχημενοι,αναρωτιεμαι με τι μουτρα ερχετε σε εναν τοπο οπου τον απαξιωσε οικονομικα,κοινωνικα και δημογραφικα,ντροπη

    • δε θέλω να στο χαλάσω αλλλα η απαξίωση ξεκίνησε από το 2010 και κανείς δεν ενημέρωσε ποτέ κανέναν…εμείς εδώ δε λέγαμε όλα καλά πάνε εχουμε την μαμά ΔΕΗ. Τουλάχιστον τούτοι εδώ μας είπανε και κάτι

      • Για το ξεπούλημα της γης στις εταιρίες και τον αποκλεισμό των ενεργειακών κοινοτήτων έχεις να πεις κάτι ή μόκο;

  • Πιστεύω στήν συνάντηση να πάει και ο Κάτανας ως υποψήφιος περιφερειάρχης.
    Από τούς ΑΝΕΛ στην ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, από υποψήφιος βουλευτής τού κόμματος τώρα Ανεξάρτητος-ΑΝΤΆΡΤΗΣ υποψήφιος περιφερειάρχης!!!!

  • ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ 2019 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ… ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΪΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΕΙΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΕΪ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ…

    • Θέλουμε και πανεπιστήμιο τρομάρα μας και πάμε και κάνουμε σχολική γιορτή στα Κοίλα και τη βαφτίζουμε “Συνέδριο”…. Γελάνε και τα φωτοβολταϊκά στο Μαυροδέντρι απέναντι!!!!!

  • Να δούμε τι θα πει για την Ακρινη.
    Αλλα ξέχασα μπορεί να μας πει ότι το πρόβλημα θα το λύσει ο ΠαπαΘανάσης που πλέον δηλώνει αναρμόδιος…

  • Καλως ορισες Εφιαλτη
    καλως ορισες βασιλια των δεξιοβολεμενων αυλικων τρολ
    καλως ορισες νεκροθαφτη της περιοχης

  • ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ,ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ(ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ,ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ),ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΩ ΕΓΩ,Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΡΑΜΑ ΕΙΠΕ:Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ.ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.