Νίκος Μπουκουβάλας: “Περί του χρέους του Δήμου Σερβίων προς τη ΔΕΗ που ανακίνησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος”

11 Φεβρουαρίου 2023
07:00
 Κατ’ αρχήν ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρει διαφορετικά χρηματικά ποσά απ’ τα επίσημα και αυτό δεν είναι ηθικό . Σε δημοσίευση του Δημάρχου Σερβίων κ. Χρήστου Ελευθερίου βλέπουμε τα πραγματικά χρηματικά ποσά , όπως προκύπτουν απ’ την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Σερβίων , διαφορετικά απ’ αυτά που αναφέρει ο κ. Κωνσταντόπουλος .
 Εν συνεχεία ο κ. Κωνσταντόπουλος κάνει λόγο , άγνωστο γιατί και αυθαίρετα , για κατασπατάληση πόρων . Ανάξιο απάντησης αφού δεν αναφέρεται κανένα συμβάν τέτοιου είδους
 Εν τέλει , αν θεωρήσουμε ειλικρινές το ενδιαφέρον και την πολίτική βούληση του κ. Κωνσταντόπουλου για το χρέος του Δήμου Σερβίων προς τη ΔΕΗ , γιατί στη δική του πρόταση επί του Προυπολογισμού του Δήμου Σερβίων για το 2023 , πρόταση που υπερψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτή ισχύει στο εξής , δεν έβαλε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ σε κάποιον κωδικό για αποπληρωμή έστω ενός ποσοστού του χρέους ; Στην αγόρευση υποστήριξης της πρότασης του στο Δ.Σ , δήλωσε πως δεν το έκανε για να μην υπάρξει πρόβλημα ισοσκελισμού εσόδων – εξόδων στον Προυπολογισμό . Συγγνώμη δηλαδή , αν έβαζε ένα π.χ 10% πληρωμής του χρέους προς τη ΔΕΗ , δηλ 120.000 ευρώ και τα έβγαζε από άλλον κωδικό του Προυπολογισμού ο ισοσκελισμός δε θα ήταν ενεργός ; Το έκανε εξάλλου ήδη , αφαίρεσε 100.000 ευρώ απ’ την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και τα ενέγραψε σε κωδικούς Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων . Ψηφίστηκε και ισχύει . Γιατί δεν έπραξε το αντίστοιχο και για την οφειλή του Δήμου προς τη ΔΕΗ , αφού τόσο τον ενοχλεί ; Άμα το θεωρεί πρωτεύον ζήτημα θα είχε φροντίσει στην πρόταση του να βάλει έστω ΕΝΑ ευρώ , δεν έβαλε ΚΑΝΕΝΑ .
Νίκος Μπουκουβάλας
Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .

16 σχόλια

  • Προεδρε ο κύριος αυτός είναι ικανός για να πάει πίσω ο Δήμος να κάνει ένσταση στον προυπολογισμό που ο ίδιος ψήφιζε.Το ίδιο ουσιαστικά έκανε και το 2017 2018 επι θητείας Κοσματόπουλου.

    • Το ότι ο Μπουκουβάλας ΑΓΝΟΕΙ το νόμο περί σύνταξης προϋπολογισμού, το ότι ΑΓΝΟΕΙ ότι οι οφειλές δεν μπορούν να μπουν κατά 10% όπως λέει
      Ανταποκρίνεται ΑΠΟΛΥΤΑ στην άγνοια και ανικανότητα που έχουν και οι 6 σύμβουλοι του Ελευθερίου.
      Οι άνθρωποι κατάφεραν να ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ 1.2 εκατομμύρια ευρώ χρέος από 0 το Γενάρη του 2021
      Ο Ελευθερίου είπε ΦΗΜΟΣΙΑ ότι μόνο ΑΥΤΟΣ κατάφερε να εξοφλήσει την ΔΕΗ ενώ το ΞΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΦΕΚ!
      Αλλά υπάρχει ντροπή σε άνθρωπο που εξακολουθεί να κατέχει την θέση του προέδρου ενώ τον ψήφισαν μόνο 7 στους 27;
      Τέτοια κατάπτωση της δημοτικης αρχής Ελευθερίου ούτε επί γιατρού που τον στήριξε κιολας

  • H αναρτήσεις του κυρίου για το Rock της 10ετίας του 80, για τον Νούρο και το Λουμά έχουν περισσότερο ενδιαφέρον ας αφήσει τα αλλά για αυτούς που γνωρίζουν!
    “Εκαστος εφ’ ω ετάχθη”

  • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΥΦΟΣ “ΤΙ ΕΞΥΠΝδΑ ΕΙΠΑ”
    Επίσης είναι πολύ καλό να αποφεύγεις ότι αυτά που γράφει ο Κωνσταντόπουλος και είναι ολοσωστα είναι απόφαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    απλά πράγματα δημιουργήσατε εξ του μηδενός χρέος άνω του ενός εκατομμυρίου το οποίο και κρυβετε.
    Κατάλαβες προεδρεύων των 6 υπέρ στους 27;

  • Κύριε Μπουκουβάλα,
    Έχετε καταλάβει τον ρόλο σας; Είστε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και συμπεριφέρεστε σαν γραφείο τύπου του Δημάρχου τη μία φορά και σαν αντιδήμαρχος οικονομικών την άλλη. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν τιμάτε τη θέση σας…

    • Συνεχίστε να μαλωνετε…
      το πήρατε χαμπάρι η να σας το υπενθυμίσω;;;;; σε λίγο καιρό θα έχετε να διοικείται στο δήμο ΜΌΝΟ ΥΠΕΡΉΛΙΚΕΣ.. ..
      Αντί λοιπόν να τρώγεστε μήπως είναι η στιγμή να μάθετε να συνεργαζεστε;;;;
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΜΕΊΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΣΤΟ ΕΓΩ…
      έλεγε ο Μακρυγιάννης.. .
      Κουρασατε…
      αδραζουμε τη μερα μας . βάζουμε στόχους και σταματάμε να αναμοχλευουμε τα περασμένα.. .

  • Κάνει μια ανάρτηση στο φεισμπουκ ο Κωνσταντόπουλος . Διαφωνείς μαζί του, σχολιάζεις, σου απαντάει. Γίνεται ένας διάλογος
    Κάνει ανάρτηση ο Ελευθερίου και ο Μπουκουβάλας. Διαφωνείς και σχολιάζεις. Σε προσβάλλουν όταν δεν σε βρίζουν και μετά σε μπλοκάρουν!
    Αυτό είναι το επίπεδο τους πολιτικά, δημοκρατικά και φυσικά όταν κάποιος δεν έχει επιχείρημα να υπερασπιστεί την άποψη του απλά σε προσβάλλει και σε μπλοκάρει
    Η κατρακύλα της περιοχής μας πρέπει να σταματήσει. Εμείς με την ψήφο μας φταίμε και θα το διορθώσουμε αμεσα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.