kozan.gr: Η Πανεπιστημιούπολη στην ΖΕΠ στην Κοζάνη στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ¨Καθημερινή” με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργό για τα εγκαίνιά της

11 Φεβρουαρίου 2023
10:32

 

Η Πανεπιστημιούπολη στην ΖΕΠ στην Κοζάνη στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ¨Καθημερινή” με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργό για τα εγκαίνιά της.

 

13 σχόλια

  • χωρίς φοιτητές! μας πήραν τα γιάννενα τις καλύτερες σχολές, μας πήραν το βιομηχανικό πάρκο με όλες τις μεγάλες εταιρίες που φέρνει ένα καλό πανεπιστήμιο!
    μας έμεινε η πυροσβεστική και μας απειλούν οτι θα την πάρουν

  • Να θυμηθούμε και τα πρωτοσέλιδα για την τότε παρολίγο κατάργηση του Πανεπιστημίου με το σχέδιο Αθηνά. Το πώς κρατήθηκε όρθιο το Πανεπιστήμιο και πως μετά από 40 κύματα καταφέραμε να χτίσουμε την Πανεπιστημιούπολη.. Καλοταξιδο, παίρνουμε ελπίδα με την χρήστη διαχείριση και ανάπτυξη του για το μέλλον!!

  • Η εικονα στην Αθηνα αρεσει. Εδω?
    1.Το εχτισαν εκει οπου ήθελαν καποιοι. Και οχι εκει που επρεπε.
    2 Εκει που οι ιδιοι εστειλαν το κτιριο της Περιφερειας.
    3 Καλο αλλα δεν ειναι αυτο που θα σωσει τον τοπο. Το εχουν βαλει στο κεντρο του ενδιαφεροντος γιατι δεν εχουν να δειξουν κατι αλλο.
    4 Οι μονοι που ευνοουνται ειναι οι καθηγητες του και ξερουμε πως.
    5 Για το χαλι της Κοζανης ολα αυτα τα χρονια ευθυνονται συγκεκριμενα προσωπα και συμφεροντα.
    6…..

  • Να θυμόμαστε ποιοι εργάστηκαν για να υλοποιηθεί το έργο, ξεπερνώντας μεγάλες δυσκολίες, για να πανηγυρίζουν στα εγκαίνια αυτοί που δεν έκαναν τίποτα απολύτως.

    • ποιες ήταν οι μεγάλες δυσκολίες ρε καρντασι;;; αυτές που που κατέβασαν απ το μυαλό τους για να ζητήσουν παραπάνω χρήματα;;;

      • 1. το έργο είχε δυσκολίες, μάλλον δεν ξέρεις τί λες.
        2. η υπηρεσία που το έκανε μια χαρά το έκανε
        3. αφού έγινε ας προσπαθήσουμε όλοι να πιάσει τόπο, οι γκρίνιες και οι κατηγορίες τί νόημα έχουν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.