Άφιξη πρ. ΠτΔ κ. Προκόπιου Παυλόπουλου στην Καστοριά

11 Φεβρουαρίου 2023
10:47

Αφίχθει  στην πόλη της Καστοριάς και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Άργους Ορεστικού, ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Τον κ. Παυλόπουλο μαζί με την σύζυγο, υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος και ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο οποίος του πρόσφερε συμβολικά δώρα.  Αμέσως μετά ο πρ.  ΠτΔ, επισκέφθηκε το Μητροπολιτικό Μέγαρο και είχε συζήτηση με τον Μητροπολίτη Καστορίας, εν΄ όψιν της σημερινής Ημερίδας. Ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε την χαρά του που βρίσκετε στην αγαπημένη του Καστοριά, σε ένα τόπο οικείο γι΄αυτόν.

 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 

3 σχόλια

  • Μεγάλη η σημερινή ημέρα για την Καστοριά!
    Οι Αρχές του τοπου υποδέχτηκαν με τιμές τον πρώην
    Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατιας!
    Αυτόν, διάλεξαν για να τιμηθεί ο Μακεδονομαχος Αγωνιστής Μητροπολίτης Γερμανός Καραβαγγελης!
    Γιαλατζι μακεδονοναχοι,σεις που κατηγορουσατε ,τον πρώην Πρόεδρο και τον πρώην πρωθυπουργό για εθνικούς μειοδότες, πεταξτε τις περικεφαλαιες και τις σαρισες,τις φτιαγμένες από μαλλί της γριάς και βάλτε την ψευτιά σας και τον γιαλατζι πατριωτισμό σας,στο θηκαρι τους!
    Ευλογημένος ο Ερχομενος,το Άξιο Τέκνο της Ελλάδας μας.
    Η Καστοριά σήμερα… χαίρεται χαρά μεγαλη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.