kozan.gr: Ώρα 13:50: Oι ομιλίες του Πρωθυπουργού και της Υπουργού Παιδείας στα εγκαίνια της Πανεπιστημιούπολης Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ: “Eίμαι εντυπωσιασμένος από το έργο”, ανέφερε ο Πρωθυπουργός(Βίντεο)

13 Φεβρουαρίου 2023
14:15

Oι ομιλίες του Πρωθυπουργού και της Υπουργού Παιδείας στα εγκαίνια της Πανεπιστημιούπολης Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ: “Eίμαι εντυπωσιασμένος από το έργο”, ανέφερε ο Πρωθυπουργός

16 σχόλια

  • Ημέρες και έργα Κεραμέως….
    Στα απολυτήρια Λυκείου απαγορεύεται να αναγραφούν ιθαγένεια και θρήσκευμα!!!!!
    βιβλίο Θρησκευτικών της Γ΄ Γυμνασίου,εξώφυλλο : καρικατούρα Εκκλησίας και Καμπαναριού με την ισλαμική αιχμή στην κορυφή αντί του Σταυρού και το καμπαναριό με μορφή τζαμιού!

    ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΗΝ !!

  • Cerameus πες αλεύρι. Την Τετάρτη θα δεις μια απεργία που θα τρίβεις τα μάτια σου. Μετά κάνε και μια αναγωγή σε ψήφους και ζούσαν. Άλλη μια πρώην υπουργός παιδείας που θα βλέπει την βουλή από την TV. Ας πρόσεχες. Ήσουν η χειρίστη.

  • Εμεις μενουμε εντυπωσιασμενοι παντως με το θραασος που εχετε να πατατε το ποδι σας εδω νομιζοντας πως ολοι ειμαστε δεξιοβολεμενα προβατα. Κοντος ψαλμος……ομως…!!! Οι καλπες πλησιαζουν και θα πατε εκει που πρεπει. Αντε γιατι αρκετα ανεχτηκαμε 4 χρονια.

  • Σιγά τα κτίρια. Σκηνικά θεάτρου. Απέξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα. Ξοδέψατε τόνους χρήμα για το τίποτα κ καμαρώνετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.