kozan.gr: Ένταση έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, όπου θα δώσει συνέντευξη ο Πρωθυπουργούς – Διαδηλωτές, μεταξύ αυτών κι ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδης, που αρνήθηκαν να απομακρυνθούν από το σημείο και να μετακινηθούν παραπέρα συγκρούσθηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις (Βίντεο)

14 Φεβρουαρίου 2023
12:49

Ένταση έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, όπου θα δώσει συνέντευξη ο Πρωθυπουργούς. Διαδηλωτές, μεταξύ αυτών κι ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδης,, που αρνήθηκαν να απομακρυνθούν από το σημείο και να μετακινηθούν παραπέρα συγκρούσθηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα επεισόδια ΑΠO ΤΗΝ ΑΡΧΗ στα παρακάτω βίντεο του kozan.gr κι από δύο πλευρές “τραβηγμένα”

37 σχόλια

      • ναι θυμομαστε…
        θυμομαστε κατι του συστηματος που το παιζανε πατριωτες με τις σημαιες στους ωμους να δημιουργουν μπαχαλα που οι μισοι ηταν ορφανα του Κασιδιαρη και οι αλλοι μισοι δηθεν ακομματιστοι που αργοτερα οπως αποδειχτηκε ψηφισαν Μητσοτακη – τοσο ακομματιστοι –
        Ετσι κι αλλιως χαρις την μακεδονια γινατε κυβερνηση αλλιως δεν θα βρισκατε ουτε την ψηφο σας.

        Τραβα στο Πισοδερι να βρεις τα συνθηματα της ΝΔ ακομα εκει θα ειναι!

    • πιες ενα φρέντο μωρέ με καστανή βρε επαναστάτη ζαίε και άσε τις χούντες και τα συναφή. η χούντα του παρτάκια εδώ και χρόνια

  • Σε κάθε γωνιά σε κάθε δρόμο υπάρχει περιπολικό και συμβατικό όχημα.
    πραγματικά υπάρχει φόβος σήμερα στην Κοζάνη και λέω εγώ τώρα, τι έγινε ρε παιδιά γιατί τόση τρομοκρατία, γιατί όταν άλλες φορές όταν καλούμε την αστυνομία έρχεται κατόπιν εορτής
    Ποιον φοβάται ο πρωθυπουργός, αυτούς που θεμελιώσει τις συντάξεις και τους μισθούς.

    Σε μια άλλη κοινωνία αυτό δεν θα γινόταν

    εύχομαι να μην υπάρχουν πάλι ΚΟΨΟΧΕΡΙΔΕΣ

  • Μόσχο κ Αδαμίδη με 10 άτομα δεν κάνεις διαμαρτυρία,Ελάτε στα ορυχεία πάρτε 100 παλικάρια μαζι σας κ μετά θα δεις τι έχει να γίνει.

  • Γιωρικαμ λίγο ακόμη συνδικαλιστική γυμναστική, ίσως καταφέρεις νά είσαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!! Και όπως έλεγες παλιά εδώ λιοντάρι,στην Αθήνα γατάκι.

    • Μην επικαλείσε την ποντιακή ιδιότητα γιατί την εξευτελίζεις (πιθανά ούτε καν είσαι πόντιος). Οι πόντιοι έχουν μακρά προοδευτική παράδοση.

  • Πού είναι ο Μάστορας, ο Αδάμ και οι άλλοι πού στην επίσκεψη Τσίπρα μαλωνανε με τους άλλους Δακίτες ποιος θα πρωτοκρατήσει το ΦΕΡΕΤΡΟ!!
    Σήμερα έχουν γίνει παλλαμακιστές του Μητσοτάκη με το ΑΖΗΜΊΩΤΟ βέβαια αφού μέλη της τους διορίστηκαν είτε σε Υφυπουργικό γραφείο είτε σε αλλού.
    Καλά για τον κυρ Παντελή δεν το συζητάμε αυτός είναι πλέον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

  • Μια παρέα σε τσιπουράδικο θα μάζευε περισσότερο κόσμο.
    Υ.Σ. Πόσοι από αυτούς τους επαγγελματίες συνδικαλιστές (γιατί εργαζόμενους δεν είδα πουθενά) έχουν δουλέψει έστω μισή μέρα;

  • Οι δεητσηδες καταγης μάλιστα του πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ σας ξέρουμε γι’αυτό και δεν δίνουμε βάση σε καμία πορεία σας!!!

    • Δινουν στις δικες σας ρε Μακεδονομαχε απ τα lidl?
      Που εξαφανιστηκατε εσεις ρε σκληροι του Μαιαμι?
      Πλεον ουτε λεωφορειο δεν γεμιζετε μιλατε κιολας…
      χαχαχαχαχα κανε μας τη χαρη μωρε τωρα
      σιγα μην εχουμε αναγκη εσας για να φωναξουμε σε μια πορεια τα αυτονοητα , εσεις πηγαιντε να συμπαρασταθειτε στους Κασιδιαρεους απο τον πολυ πατριωτισμο που σας διακατεχει!

  • Αδαμίδη και οι υπόλοιποι συριζαίοι που τον ακολουθείτε είστε το λιγότερο γραφικοί αστείοι και ευτυχώς κάθε φορά και λιγότεροι.Είμαι πατέρας δύο παιδιών δημοτικού και τσακώνεστε και συμπεριφέρεστε το ίδιο.Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για το γέλιο που προσφέρετε.

  • Τα εργατικά κέντρα Κοζάνης και Πτολεμαΐδας που είναι;;;;
    Η ανεργία καλπάζει και αυτοί το καρεκλακι τους μόνο κοιτάνε.
    Ντροπή!!!

  • Που να μην κερδισει μετα ο μητσοτακης με 10 μοναδες διαφορα τον καταληψια,αυτα βλεπει ο κοσμος και δεν θελει να ακουει για τσιριζα και τσιπρα!!!!

  • τοσο πολυ τρεμει την εικονα του ο Μητσοτακης, μην ακουστει τιποτα εναντιον του.

    Ο κοσμος το χει τουμπανο κ αυτος κρυφο καμαρι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.