Καταγγελία Περιφερειακού Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Δ.Μ για τραυματισμό μέλος τους μετά τα επεισόδια με τους αστυνομικούς έξω από τη Βιβλιοθήκη Κοζάνης: “Πήγαμε ειρηνικά να επιδώσουμε ένα υπόμνημα με τα αιτήματά μας στον Υπουργό Εργασίας και αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μέλους του Σωματείου μας”

14 Φεβρουαρίου 2023
14:49

   Το Σωματείο μας καταγγέλλει την απρόκλητη βία της αστυνομίας σε μία απόλυτα ειρηνική συγκέντρωση.

  Το Σωματείο μας με μία αντιπροσωπεία πήγε ειρηνικά να επιδώσει υπόμνημα με τις θέσεις μας για τις αυξήσεις και να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά για την ακρίβεια, την ανεργία, το βίαιο κλείσιμο των εργοστασίων πριν την ώρα τους και την ερημοποίηση της περιοχής που έχει ήδη αρχίσει με την φυγή των παιδιών μας , αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία και ενώ σταθήκαμε στο σημείο κατόπιν δικών τους υποδείξεων, 150 μέτρα μακριά από τη βιβλιοθήκη που γινόταν η εκδήλωση. Ξαφνικά ενώ διαπραγματευόμαστε να επιδώσουμε το υπόμνημα άρχισαν να σπρώχνουν τους διαδηλωτές τραυματίζοντας το μέλος μας Θανάση Ρούσσο και ελαφρύτερα άλλους.

  Το Σωματείο μας καλεί την κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική της απέναντι στην περιοχή και τους συνταξιούχους. Και να σταματήσει να βλέπει παντού εχθρούς, οι διαδηλώσεις, οι διαμαρτυρίες είναι στοιχείο της δημοκρατίας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                  ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

15 σχόλια

  • Δεν αποτελεί δυστυχώς καμία έκπληξη η παραπάνω τραμπουκικη συμπεριφορά των Ματ σε πολίτες. Η Ελλάδα 2.0 , του Μητσοτάκη, το επιτελικό κράτος της δεξιάς, όπως θέλετε πείτε το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την άγρια καταστολή σε εργαζόμενους και συνταξιούχους αυτής της χώρας. Ώρα για ανατροπή, πακέτο με το δήμαρχο αυτής της πόλης που δεν είχε καν την πολιτική τόλμη ως δήμαρχος να κάτσει μπροστινή θέση παρά στριμωχτηκε πίσω. Πόσο θυμό και ντροπή ακόμη να νιώσουμε ακόμη μπροστά σε αυτό τον πολιτικό ξεπεσμό της χώρας μας. Σπίτι τους ανεπιστρεπτί γιατί τουλάχιστον αυτοί έχουν και σπίτι, δεν το ξεπούλησαν τα funds!!!

  • Την στιγμή που εσείς προσπαθούσατε κάτι για την περιοχή, παρόλο που είστε συνταξιούχοι, άλλοι πρώην συνάδερφοί σας έτρεχαν να υποδεχθούν ως μεσσία τον καταστροφέα της περιοχής μας. Είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε τα χειρότερα.

  • Πως να υποστηρίξω τον καλοταϊσμένο συνδικαλιστή εγώ ο άνεργος; Όταν τον βλέπω να παίρνει χοντρούς μισθούς και του κόσμου τα επιδόματα και να μην αφήνει δεκάρα τσακιστή στη Δυτική Μακεδονία; Λέω “καλά να πάθει ρίξτου κι άλλες” αλλά επειδή είμαι άνθρωπος με ανατροπή δε λέω τίποτα.

    • Εσύ πρόσεχε από που σχολιάζεις γιατί καμιά μέρα σε βλέπω να μην έχεις ούτε ρεύμα να φορτίζεις το κινητό ούτε καν σπίτι για να κάθεσαι στον καναπέ σου και να ασκείς προβοκάτσια σε ανθρώπους που αντιστέκονται στη φτωχοποιηση της σημερινής κοινωνίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.