Καταγγελία αναγνώστη: Στον Τετράλοφο Κοζάνης εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχουμε νερό για τους στάβλους μας

14 Φεβρουαρίου 2023
22:49

Έχετε νερό; Εμείς ΟΧΙ! Στον Τετραλόφο εδώ και τέσσερις μήνες,μετά από βλάβη της υποβρύχιας αντλίας που τροφοδοτεί με νερό τους στάβλους,ο Δήμος Κοζάνης κάνει τον Κινέζο και δεν έχει αποκαταστήσει την ζημιά .Το κόστος είναι πάρα πολύ μικρό σε σύγκριση με άλλα έξοδα που κάνει ο Δήμος,κάθε χρόνο είτε για Χριστούγεννα είτε για Απόκριες. Προς Θεού δεν λέμε να μην ξοδέψει….αλλά ας έρθει στη θέση μας που δεν έχουμε νερό να ποτίσουμε τα ζώα μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να γίνει η βλάβη και να επανέλθει η υδροδότηση. Το νερό είναι είδος πρώτης ανάγκης όχι μόνο για τον άνθρωπο αλλά και για τα ζώα. Παρ’ολα αυτά δεν υπάρχει καμία πρόοδο….υποσχέσεις και τα γνωστά από Δευτέρα.

Η υπομονή έχει εξαντληθεί!

6 σχόλια

  • Ακούω εδώ και χρόνια ότι οι πλειοψηφία των κτηνοτρόφων δεν έχει πληρώσει ΠΟΤΕ νερό και δεν δέχεται να πληρώσει, χρωστώντας πλέον υπέρογκα ποσά! Εσείς εκεί στον Τετράλοφο πληρώνετε το νερό ή…..

  • Οι σταυλοιπου δραστηριοποιουντε στην συγκεκριμενη περιοχη εχουν υδρομετρα και πληρωνουν στην ΔΕΥΑΚ.Ηκαθυστερηση για την αντικατασταση της αντλιας οφειλετε σε γραφειοκρατικους λογους καθως επρεπε να γινουν οι απαραιτητες νομιμες διαδικασιες για την αναδοχη του εργου.Οι διαδικασιες εχουν γινει και εχει βρεθει ο αναδοχος και ειναι θεμα ολιγων ημερων η αντικατασταση της αντλιας.Ολο αυτο το διαστημα σε συνεργασια με την αντιδημαρχια περιβαλλοντος και τις υπηρεσιες καθαριοτητας γινοταν η πληρωση του υδραγωγειου με υδροφορα του Δημου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.