kozan.gr: Από τις 3 τα ξημερώματα ξεκίνησαν στο φούρνο του Σιδέρη να φτιάχνουν, όπως κάθε χρόνο, το τρανύτερο κιχί το οποίο θα μοιραστεί στους πολίτες της Κοζάνης το μεσημέρι της Κυριακής 19/2 – Χρειάστηκαν 98 κιλά αλεύρι, 54 κιλά τυρί, 20 κιλά λάδι, 14 κιλά βούτυρο και 61 αυγά (Βίντεο & Φωτογραφίες)

19 Φεβρουαρίου 2023
10:00

Από τις 3 τα ξημερώματα ξεκίνησαν στο φούρνο του Σιδέρη να φτιάχνουν, όπως κάθε χρόνο, το τρανύτερο κιχί το οποίο θα μοιραστεί στους πολίτες της Κοζάνης το μεσημέρι της Κυριακής 19/2. Χρειάστηκαν 98 κιλά αλεύρι, 54 κιλά τυρί, 20 κιλά λάδι, 14 κιλά βούτυρο και 61 αυγά.

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.