Από τις 3 τα ξημερώματα ξεκίνησαν στο φούρνο του Σιδέρη να φτιάχνουν, όπως κάθε χρόνο, το τρανύτερο κιχί το οποίο θα μοιραστεί στους πολίτες της Κοζάνης το μεσημέρι της Κυριακής 19/2. Χρειάστηκαν 98 κιλά αλεύρι, 54 κιλά τυρί, 20 κιλά λάδι, 14 κιλά βούτυρο και 61 αυγά.
Τρανό κιχί τα παρταλόπλα και όχι μόνο!
ο άλλος ο Γιάννης που είναι?
Εύγε…Γιάννη Σιδέρη.
Ότι φτιανς το φτιανς με τρανό μεράκι.
Καλή Αποκριά με πολύ κέφι.
Αϊ και τ χρον να στε γεροί και σείς και μείς.Πάνυα τέτοια!
Πού το ψήνετε αυτό το κιχί; Είναι για ρεκόρ Γκίνες.
το τυρί δεν το λυπήθκαν πάντως!! 🙂 και τ χρον!! να έχετε να θυμάστε!!
Αμερικανικές!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!