Kozan.gr: Απέσυρε το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε Κοζάνης ο Γιώργος Αδαμίδης – Τι αναφέρει σε δήλωσή του

19 Φεβρουαρίου 2023
13:26

Γεγονότα που προηγήθηκαν από την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αναγκάζουν να αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τη συμμετοχή μου σ’ αυτό. Οι λόγοι που με οδήγησαν σ’ αυτήν τη απόφαση έχουν να κάνουν με αρχές και πρακτικές που στοχευμένα υιοθέτησε η Επιτροπή Συγκρότησης των ψηφοδελτίων για την περίπτωσή μου. Επειδή στάθηκε αδύνατον να συμβιβαστούν οι απαιτήσεις της Επιτροπής με τον αξιακό μου κώδικα δηλώνω ότι δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην ΠΕ Κοζάνης.

Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου, τους συναδέλφους μου, τους φίλους μου και τους συμπολίτες μου για την αμέριστη υποστήριξη και τη συμπαράσταση με την οποία με περιέβαλαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Οι αγώνες για το μέλλον του τόπου μας συνεχίζονται και θα δικαιωθούν.

30 σχόλια

  • ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ.

  • ΕΔΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΦΑΖΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΩΡΓΟ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.

  • Παλιό και δοκιμασμένο: Μόλις μαθαίνεις ότι έφαγες άκυρο και σε έχουν στην απέξω, τρέχεις να “αποσύρεις το το ενδιαφέρον σου”, λίγες ώρες πριν(ή και μετά…) ανακοινωθεί το άκυρο που έφαγες.
    Τον καιροσκοπισμό πολλοί ελάτρεψαν κύριε. Τους καιροσκόπους, ουδείς. Γύρνα ξανά στο ΠΑΣΟΚ τώρα, μήπως και εκεί σου δώσουν σημασία για τις επόμενες εκλογές…

  • Έφυγες από το ΠΑΣΟΚ για ένα καλύτερο μέλλον και έκανες μια τρύπα στο νερό. Τώρα σε αυτές τις εκλογές αν ήσουν ακόμα στο κόμμα θα μπορούσες να διεκδικήσεις ακόμα και την έδρα.

    Δεν πειράζει. Ο επόμενος παρακαλώ.

  • Απ’ ότι φαίνεται ο Φωτόπουλος και Μανιάτης είναι ισχυρότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ, όσοι δεν καταλάβατε!! Είναι η ΠΑΣΚΕ μαζί με Αδαμίδη,που έτρεξε για τις καρέκλες και την πρωτοκαθεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ

  • Δηλωση αξιοπρεπειας.Ετσι κι αλλιως δεν θα ηταν στο ψηφοδελτιο,γιατι ουτε πτυχιο πανεπιστημιου εχει,αλλα και στο συνεδριο ειχε κανει δηλωση πως το ρευμα το 22 θα ειναι με δελτιο αν σταματησουμε να περνουμε φ.α. απο τη Ρωσια και δε θελει να πληρωνεται σε ρουβλια.Πραγμα που δεν εγινε.Τωρα συντροφε ευκαιρια να κατεβεις για Δημαρχος Κοζανης η προεδρος στο χωριο σου.

  • είσαι σε θέση να κάνεις κάτι τέτοιο.εφαγες πάλι πόρτα όπως την προηγούμενη φορά πάρτι χαμπάρι δεν σε θέλουμε φύγε και από το κόμμα είσαι περιττός. Αντε άδειασε μας τι γωνία.

  • ΚΑΙ ΤΩΡΑ;ΜΑΥΡΗ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΟ ΒΟΙΟ ΠΕΦΤΕΙ ΧΙΟΝΙ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΟΥΜΕ ΞΑΠΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ;ΑΥΤΟΙ ΟΙ 7 ΝΟΜΑΤΕΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,ΓΙΩΡΓΟ;,ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ. ΤΟ ΡΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ;ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ;ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ;ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ,ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΡΥΝΣΗ.

  • Που να καταλαβουν οι γυμνοσαλιαγκες τι σημαινει αξιακος κωδικας?
    Δεν θελουν οι ανθρωποι να γινουν κυβερνηση και πλεον θα τους μαυρισουμε.

  • Ο κ. Αδαμίδης απέσυρε το ενδιαφέρον του για συμπαράσταση στον κ. Πολλάκη. Αλληλεγγύη: ο σίγουρος δρόμος για όσους δεν θα έβρισκαν ούτε την ψήφο τους.
    Ποτέ ξανά αχρηστερά!

  • Πλάκα έχει ο Γιώργος. Θυμήθηκε μια νύχα ότι ο αξιακός του κώδικας δεν ταιριάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ.Ξάπλα τώρα.Στυμένη λεμονόκουπα. Ο Παμμέγιστος καθάρισε Αλαβάνο και Λαφαζάνη, στον Γιώργαρο θα κόλωνε?

  • Κάποιος αποσύρει το ενδιαφέρον του πριν την ανακοίνωση των ονομάτων.

    Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία

    Το αυτονόητο είναι οτι έφαγε πόρτα γιατί κάποιοι άλλοι είχαν καλύτερη δικτύωση και η αλήθεια είναι ότι οι τοπικοί συριζαιοι δεν περίμεναν έναν γυρολογο να τους πάρει τις θέσεις

    Εδώ δεν φτάνουν για αυτούς θα έδιναν και στον Αδαμίδη που

    χτες ήταν ΠΑΣΟΚ

    Σήμερα ΣΥΡΙΖΑ

    Και αύριο όπου νομίζει ότι θα έχει ρόλο και καρέκλα.

    όσα δεν φτάνει η αλεπού..

  • ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΝΔ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΣΑΤΙΣΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑ25.ΑΥΤΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.