Εντυπωσιακή ήταν η άμεση ανταπόκριση των πολιτών της Γαλατινής, στο κάλεσμα του Δημοτικού Σχολείου Γαλατινής για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

20 Φεβρουαρίου 2023
10:11
Κανένα σχόλιο

 Εντυπωσιακή ήταν η άμεση ανταπόκριση των πολιτών της Γαλατινής, στο κάλεσμα του Δημοτικού Σχολείου Γαλατινής για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, με στόχο τη στήριξη των πληγέντων της πρωτοφανούς τραγωδίας που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία, κατά τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς.

 Η Γαλατινή έστειλε το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης και υποστήριξης των δοκιμαζόμενων κατοίκων των δύο χωρών, δείχνοντας έμπρακτα τον ανθρωπισμό και τον σεβασμό των πολιτών του τόπου μας στις θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες.

 Οι μαθητές-τριες, οι εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής του Σχολείου, ευχαριστούν θερμά τους πολίτες και τις επιχειρήσεις του τόπου μας, για την προσφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας. Ευχαριστούμε επίσης και τον Δήμο Βοΐου για την οργάνωση και συντονισμό της αποστολής .

                                                Οι μαθητές-τριες

           Οι Εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Γαλατινής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.