Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους μόνιμους εκπαιδευτικούς Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης, διοικητικούς υπαλλήλους, υπάλληλους Ν.Π.Δ.Δ. ή Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού των Π.Ε. Κοζάνης και Γρεβενών για συμμετοχή στις ομάδες επιτήρησης των εξετάσεων του ΑΣΕΠ, το Σάββατο 4/3

20 Φεβρουαρίου 2023
11:58
Κανένα σχόλιο

Προσκαλούμε τους μόνιμους εκπαιδευτικούς Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης, διοικητικούς υπαλλήλους, υπάλληλους Ν.Π.Δ.Δ. ή Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού των Π.Ε. Κοζάνης και Γρεβενών, που επιθυμούν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στις Ομάδες Εργασίας των Εξεταστικών Κέντρων της ΔΔΕ Κοζάνης, ως Υπεύθυνοι/ες Αίθουσας ή Επιτηρητές/τριες, για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό Α.Σ.Ε.Π. (Πρόσκληση/Προκήρυξη 2Γ/2022), με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο μέχρι την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023.

https://forms.gle/n92TBqFGmk6PbkvG9 (για εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης).

https://forms.gle/rxvuE21Axnf3ECgP7 (για Δημοσίους Υπάλληλοι πλην εκπαιδευτικών Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης).

Υπογραμμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 14 της υπ’ αριθμ. 52/16-03-2022 Απόφασης του Α.Σ.Ε.Π. (ΦΕΚ 1320/τ.Β΄/21.03.2022 και ΦΕΚ 5701/τ.Β΄/07.11.2022), ο Υπεύθυνος Αίθουσας και ο Επιτηρητής, απαγορεύεται να είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και του τρίτου βαθμού με υποψήφιο που διαγωνίζεται στο ίδιο Εξεταστικό Κέντρο. Σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, παραδίδεται στον Πρόεδρο της Επιτροπής του οικείου Εξεταστικού Κέντρου ή στον Επόπτη Εξετάσεων, πριν από την έναρξη του γραπτού Διαγωνισμού.
Οι Υπεύθυνοι Αίθουσας και οι Επιτηρητές, οφείλουν να προσέρχονται στα Εξεταστικά Κέντρα μία και μισή ώρα (1 και ½ ώρα) πριν την έναρξη των Εξετάσεων, αλλά και να συμμετάσχουν σε ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί από τους Προέδρους των Εξεταστικών Κέντρων σχετικά με τα καθήκοντά τους. Σημειώνεται ότι ο Υπεύθυνος Αίθουσας έχει πλέον των καθηκόντων Επιτηρητή, πρόσθετα καθήκοντα. (Για τα καθήκοντα του υπεύθυνου αίθουσας και του Επιτηρητή στο ΦΕΚ 1320/τ.Β΄/21.03.2022, άρθρο 14). Για το λόγο αυτό, θα ορίζονται κατά προτεραιότητα ως Υπεύθυνοι Αίθουσας, Εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, βάση της προγενέστερης, σχετικής εμπειρίας που διαθέτουν λόγω συμμετοχής τους στη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η αμοιβή για απασχόληση ολόκληρη την ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού (04 Μαρτίου 2023) για τους Υπεύθυνους Αίθουσας και τους Eπιτηρητές καθορίζεται σύμφωνα με το ισχύον ΦΕΚ 303 Υ.Ο.Δ.Δ./2016 και τις τελευταίες οδηγίες του ΑΣΕΠ.
Επισημαίνεται ότι οι ανάγκες σε επιτηρητές και υπεύθυνους αίθουσας για τα Ε.Κ. κέντρα της Κοζάνης έχουν καλυφθεί ήδη από εκπαιδευτικούς, ενώ υπάρχουν ελλείψεις στα Ε.Κ. της Πτολεμαϊδας και της Νεάπολης.

Η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας αποτελεί μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος και δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα για την υπηρεσία. Οι επιλεγέντες/είσες θα ειδοποιηθούν μέσω του προσωπικού email που θα δηλώσουν στην ηλεκτρονική φόρμα.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
ΓΕΛ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
4ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
1ο ΕΠΑΛ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
1ο ΕΠΑ.Λ. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.