Ένα αυτοκίνητο είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν σήμερα για αποστολή στους σεισμοπαθής της Τουρκίας και της Συρίας από τα  μέλη του τμήματος AHEPA «I. Τράντας» Κοζάνης  (Φωτογραφίες)

20 Φεβρουαρίου 2023
12:08

Ένα αυτοκίνητο ελπίδες

Ένα αυτοκίνητο χαμόγελα

Ένα αυτοκίνητο είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν σήμερα για αποστολή στους σεισμοπαθής της Τουρκίας και της Συρίας από τα  μέλη του τμήματος AHEPA «I. Τράντας» Κοζάνης  σε συνεργασία με το περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Δυτικής Μακεδονίας και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής”. εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στην αγωνία και την οδύνη των δοκιμαζόμενων γειτόνων μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους συμπολίτες μας, πολλοί εκ των οποίων ακόμα και από το υστέρημά τους προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας με την ελπίδα να ζεστάνουν τις καρδιές και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που τόσο έχουν ανάγκη.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους συμπολίτες μας εθελοντές που όλες αυτές τις ημέρες ήταν παρών για την παραλαβή και την καταγραφή των ειδών και σήμερα παρόντες στην παράδοση, καθώς επίσης και τις αρμόδιες υπηρεσίες – δομές του Δήμου Κοζάνης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας για την μεταφορά των παραπάνω ειδών.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.