Πράξη αλληλεγγύης στον “Καλό Σαμαρείτη” από τους εργαζομένους της ΔΕΗ από τα Σκληρά του Νότιου Πεδίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Φεβρουαρίου 2023
12:29

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, από τα Σκληρά του νότιου πεδίου προσέφεραν βοήθεια στον καλό Σαμαρείτη. Μία καθημερινή μέρα στέλνοντας ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι αυτοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη βοήθειας όλες τις μέρες του χρόνου και όχι μόνο τις μέρες των γιορτών.

 

12 σχόλια

    • Εσύ που σχολιάζεις πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου σου και την άνεση του καναπέ σου αν έχεις τα κοτσια, βγες από την τρύπα σου και πάνε βοήθησε κι εσύ τον κόσμο!!! Κύριε Λυγνιτορυχε….συνάδελφοι είναι μιμησου το παράδειγμα τους και μην τα ισοπεδώνεις όλα στον βωμό της κομματικής διαμάχης!!!

  • Οι Εργαζόμενοι στη ΔΕΗ συνεχίζουν να δείχνουν Πνεύμα Αλληλεγγύης, Αγάπης και Προσφοράς στον Συνάνθρωπο, το αποδεικνύουν καθημερινά με πάρα πολλές δράσεις οι Εργαζόμενοι – Συνάδερφοι του Τομέα Σκληρών του Νοτίου Πεδίου το κάνουν πράξη. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων μας δείχνουν ότι όντως είναι και αυτοί Καλοί Σαμαρείτες.

    υ.σ. και εσύ αγαπητέ συμπολίτη κρυμμένος πίσω απο την ανωνυμία σου επαναστάτη του πληκτρολογίου ΄΄Μίαν ώβασον, κ’ επεκεί κακάντσον.΄΄

  • Κώστα περτσινιδης εάν αγαπάτε τους συνανθρώπους σάς να μάθετε να κάνετε σωστές δουλειές Οχι μισές. Δουλειές που για να αναδείξετε ότι κάνετε κάτι τα βάζετε στα μέσα ενημέρωσης και ποιοι από τα σκληρά έφεραν τρόφιμα η μισή δεν πίνουν καφέ να μήν ξανά διψασουν καί η Αλή μισή περιμένουν να τους κεράσουν καφέ που θα φέρουν

  • Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΦΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!!ΜΠΡΑΒΟ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!!ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΤΟΜΟ!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι