Παρουσίαση των εθίμων του Κουκαρά και της Σαχταροδευτέρας, στον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαϊδας την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου

20 Φεβρουαρίου 2023
15:47
Κανένα σχόλιο
Ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας και το τμήμα βιβλιοθήκης του Συλλόγου, διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 , στις επτά και μισή (19:30) το απόγευμα, στην Βιβλιοθήκη του Συλλόγου στην Πτολεμαΐδα, (3ος όροφος), όπου και θα παρουσιάσει το έθιμο του ‘’Κουκαρά’’ (ένα ποντιακό έθιμο για τη διαφύλαξη της νηστείας ) και το έθιμο της ‘’Καθαράς Δευτέρας –Σαχταροδευτέρας’’ (προετοιμασία από τις Πόντιες νοικοκυρές για αυστηρή καθαριότητα την περίοδο της Σαρακοστής).
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για μικρούς και μεγάλους φίλους του Συλλόγου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.