Ο περιφερειάρχης σε ρόλο dealer αυτοκινήτου με υδρογόνο. Αποκριάτικο αστείο ή τραγική πραγματικότητα; (Γράφει ο Χ. Κάτανας)

21 Φεβρουαρίου 2023
10:36
Ο περιφερειάρχης σε ρόλο dealer αυτοκινήτου με υδρογόνο. Αποκριάτικο αστείο ή τραγική πραγματικότητα; Το αυτοκίνητο υδρογόνου που βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή μας στα πλαίσια της έκθεσης καινοτομίας είναι γεγονός ότι προκάλεσε την περιέργεια και τράβηξε τα βλέμματα και μας προβλημάτισε ως προς το πόσο κοντά είμαστε τελικά ως περιοχή σε ένα τέτοιο τεχνολογικό εργαλείο.
Τα βλέμματα επίσης τράβηξαν και οι βόλτες του περιφερειάρχη με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τις τελευταίες μέρες μέσα στην πόλη της Κοζάνης όπου μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσο θεμιτό είναι για έναν περιφερειάρχη να κυκλοφορεί με ενα τέτοιο όχημα ως Dealer αυτοκινήτου, το οποίο μάλιστα δεν ανήκει στην περιφέρεια. Το να προσπαθείς να εντυπωσιάζεις μικρά παιδιά με ένα αυτοκίνητο που σίγουρα στο μυαλό τους φαντάζει ότι είναι το μέλλον τους σίγουρα δεν είναι κακό, όμως αναρωτιέμαι πώς θα μπορούσε να εντυπωσιάσει ο κ. περιφερειάρχης τους συμπολίτες μας που αυτή τη στιγμή δυσκολεύονται να βγάλουν πέρα στην καθημερινότητά τους και σίγουρα το αυτοκίνητο υδρογόνου δεν είναι μέσα στα στα τωρινά αλλά ούτε στα μελλοντικά τους σχέδια.

30 σχόλια

  • Ρε φίλε μη το κουράζεις , δεν φτάνεις μεχρι το τέλος ειναι δύσκολο να κανεις συνδυασμό. Ο Κασαπίδης θα βγει αεράτα ειναι χωρίς αντίπαλο παλι

    • Άλλαξε πλευρό φίλε μας. Άλλαξε πλευρό γιατί θα έχεις εργασία δίπλα του για λόγους μήνες ακόμη . Με τον Κάτανα περιφερειάρχη δεν περνάνε τέτοιες τακτικές να το ξέρεις .

    • Αγαπητέ κυρ Κάτανα το να μπερδεύεις την οικονομική κατάσταση της Περιφέρειας μας με την προσπάθεια για ενημέρωση για το υδρογόνο είναι τουλάχιστον άστοχη.

  • Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Κασαπιδης είναι αυτό κινήσεις εντυπωσιακού χωρίς ουσία και μόνο για να ενθουσιάσει παιδάκια

  • φτάνει η μιζέρια βρε παιδιά.άλλο πράγμα να κρίνεις τον Περιφερειάρχη και άλλο να μή βλέπεις το μέλλον.
    όταν ο Κασαπίδης έλεγε για υδρογόνο,λέγατε τι ….. λέει,τώρα που βλέπεται εφαρμογή του υδρογόνου δεν ξέρετε τι να κάνετε και λέτε ντίλερ και χαζομάρες. με τέτοια το μέλλον πάει δεξιά και όχι στην μη εφαρμόσιμη αριστερά .
    εγώ ο προοδευτικός…..βλέπω πάλι τον Κασαπίδη στην Περιφέρεια και θα τον στείλετε εσείς οι αριστεροί με την μεθοδολογία αυτή

    • Ποιο υδρογόνο ; Το υδρογόνο που θα αδερφέ δήθεν 18000 χιλιάδες θέσεις εργασίας ; Ποιον κοροιδευτε ; Δεν μπορείτε πλέον να κοροϊδέψετε κανένα , ούτε δεξιό ούτε αριστερό . Ο Κατανας σας πάει τρένο και μπράβο του.

  • Κάποιος που ξέρει οτι είναι μετρημένες οι μέρες του στην περιφέρεια εκμεταλεύεται οτι μπορεί! Προχώρα Χάρη! Είμαστε μαζί σου!

  • Ρε Κατάνα είναι αυτά που λες Πρώτον ο ίδιος ο πρωθυπουργός οδήγησε το αυτοκίνητο δεύτερον ο ίδιος ο Μητσοτάκης στηρίζει τον κασαπίδη και εσύ ήσουνα στην ίδια εκδήλωση παρόν Τι δεν θέλεις να καταλάβεις Ποιος είναι αυτός που σου γράφει όλα αυτά και σε ντροπιάζει στην κοινωνία κριμα.

    • Μας δουλεύεις προφανώς . Εδώ μιλάμε για αυτοδιοίκηση κύριε . Τι δουλειά έχει η αυτοδιοίκηση με τα κόμματα ; Εκτός και εάν είσαι από τους ελάχιστους βολεμένους του κομματικού σωλήνα που βάζεις πρώτα το κόμμα και μετά τον τόπο. Ε τότε ναι, έχεις δίκιο γιατί εκτελείς όραμα τις εντολές … μας κουράσατε με τα κόμματα δεξιοί και αριστεροί . ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ Η ΤΟ ΚΟΜΜΑ. Άραγε μπορεί κάποιο κόμμα αυτή την περίοδο να δει το συμφέρον της δυτικής Μακεδονίας ; Σκαφτείτε αντικειμενικά όσοι μπορείτε .-
      Τα παιδιά μας φεύγουν ….

  • Εσείς ρε παπαγαλάκια του Κασαπιδη που χαίρεστε με το υδρογοναμαξο που έφερε ο περιφερειάρχης σας, δεν σας κόβει ντιπ;

    Σας είπε κανεις ότι τιμή εκκίνησης στην Γερμανία έχει 77.008€ και ακόμα και αν έπεσε σας είπε ότι μέχρι τα 10 χρόνια που αναμένεται εδώ το υδρογόνο, εσείς ουρδες αναλατες θα έχετε συμβατικό αυτοκίνητο και σε μια έρημη περιφέρεια χωρίς θέσεις με το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας, θα πληρώνετε 1,889 την βενζίνη και θα βάζετε 10€ ;

    Σας κόβει ότι χωρίς δουλειά εδώ τα παιδια σας, γκουμια θα φυτοζωουν ;

    Σας κόβει ότι δεν έχει να φάει ο Κοζανιτης χωρίς θέσεις εργασίας, την ώρα που κάποιος, κάπου, κάποτε έλεγε για 18.000 θέσεις… ;

    Φάτε υδρογόνο Νιαημεροι

    Για όλα τα παραπάνω ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο Κατανας που ουρλιάζει αλλά Ο ΚΩΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΗΠΑΚΟΥΣ ονόματι Κασαπιδης και οι αυλικοί του.

    Ξυπνήστε όργια μην σας ενοχλεί ποιος τον κράζει να σας ενοχλεί αυτός που σας δουλευει μπροστά στα μάτια σας εκλεγμένος με την ψήφο σας

  • Πολυ εύστοχο το σχόλιο σας, ο κόσμος πεινάει ψάχνει δουλειές και οι μονοι που δεν νιώθουν ειναι αυτοι οι κρατικοδιαιτοι που στα τοσα χρόνια κανανε το ταμείο τους και σπιτι τους να πανε μια χαρα θα ειναι τι να πει ο απλος κοσμακης. Η περιοχή μας εχει ξυπνησει ηδη σχεδόν ο συνδυασμός του Κασαπιδη στην ΠΕ Κοζανης δεν θα κατέβουν μαζι του. Αρα κατι συμβαίνει.

  • Χάρη ρώτησες αν έχει κοτσαδουρα να κουβαλάμε τις κοτουλες και να τις ταϊζουμε υδρογόνο όπου πηγαίνουμε?Στείλτον βόλτα μόνιμη στις εκλογές προς άγνωστη κατεύθυνση. Το μόνο που του αξίζει του αόρατου Περιφερειάρχη. Πάντως αν έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη (γιατί δεν το γνώριζα) είναι το λιγότερο τραγικό. Πρέπει να αλλάξει επικοινωνιολόγο άμεσα.Αλλά άκουσε και ποτέ κανέναν ο παντογνώστης?Του έφυγαν τα μισά στελέχη και ολόκληρη η κοινωνία. “Το καλό παιδί”…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.