Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IMTM 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ (Φωτογραφίες)

21 Φεβρουαρίου 2023
16:00

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IMTM 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023, στον εκθεσιακό χώρο Expo Tel Aviv.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου Καστοριάς διερεύνησαν τις προοπτικές για ενίσχυση υφιστάμενων και ανάπτυξη νέων συνεργασιών και πραγματοποίησαν συναντήσεις με στόχο την προώθηση της Δυτικής Μακεδονίας στην Ισραηλινή αγορά.

Πράκτορες από την ισραηλινή αγορά έδειξαν έντονο ενδιαφέρον ώστε να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν τους ξεχωριστούς προορισμούς της Δυτικής Μακεδονίας, τις μορφές θεματικού τουρισμού και τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή με στόχο την ένταξή τους σε νέα ή υφιστάμενα τουριστικά πακέτα με προτάσεις για διακοπές όλο το χρόνο.

 

2 σχόλια

  • Πολύ ωραία, η Περιφέρεια συμμετέχει παντού. Ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει να δημοσιεύσει ένα απολογισμό αποτελεσμάτων που επιτεύχθηκαν από όλες αυτές τις εκθεσιακες συμμετοχές.Ειδικα στον τουρισμό που η Δυτική Μακεδονία είναι εκτός τουριστικού χάρτη οι στόχοι που τίθενται θα πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και μετρήσιμοι.π.χ. πόσοι από τους Ισραηλίτες που έρχονται μαζικά στη Θεσσαλονίκη επισκέπτονται και χαμένου. Στην περιοχή; Οι Βαλκάνιοι που μαζικά κατεβαίνουν Θεσσαλονίκη Χαλκιδική Πιερία Θάσο Καβάλα γιατί δεν έρχονται και στη Δυτική Μακεδονία αλλα απλά την προσπερνούν για να πάνε Σύβοτα; Θα πρέπει να προσδιορίσουμε ποιοι είμαστε και ποιους θέλουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.