“Τα όρια της “πλάκας” ” – Πρόσκληση στην 3η Συνάντηση Σχολής Γονέων – Τετάρτη 1 Mαρτίου στις 19:00

23 Φεβρουαρίου 2023
10:16

Το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης συνεχίζοντας την υλοποίηση σχεδίου δράσης που αναφέρεται στις σχέσεις σχολείου-οικογένειας, και τη δημιουργία Σχολής Γονέων που απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς της Σχολικής Κοινότητας της πόλης μας, ανακοινώνει την επόμενη συνάντηση.

Η 3η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ (Μακρυγιάννη 24) με θέμα: «Τα όρια της «πλάκας»». Το θέμα, που αναφέρεται  στην αναγνώριση στοιχείων του εκφοβισμού και στην εφαρμογή ενεργητικής ακρόασης στη σχέση της οικογένειας με τον έφηβο, θα διαπραγματευτούν η  κ. Αναστασία Βαβλίαρα, Κοινωνική Λειτουργός, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Π.Τ. Δυτικής Μακεδονίας και  η κ. Μαρίνα Σεννή, Κοινωνική Λειτουργός. Οι εισηγήτριες διαθέτουν εμπειρία σε θέματα σχέσεων γονέων-παιδιών, σχολείου-μαθητών  μέσα από τη συνεργασία τους με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης,  με Σχολές Γονέων και σχετικούς φορείς και σχολεία  της πόλης μας.

Μετά την εισήγηση θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με το θέμα.ς.

Με τιμή
Ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Η παιδαγωγική ομάδα δράσης

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.