Νέα σκληρή ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη – Τόπος να Ζεις για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης: “Η προσπάθεια του να υφαρπάξει ψήφους και παρουσίες στο σημερινό δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο χρησιμοποιώντας απίστευτες μεθόδους είναι κατακριτέα και πολιτικά αποκρουστική – Είναι ντροπή για όλους τους Κοζανίτες να κατέχει την ύψιστη αυτή θεσμική θέση ο κύριος Φλώρος”

23 Φεβρουαρίου 2023
13:19
Η προσπάθεια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να υφαρπάξει ψήφους και παρουσίες στο σημερινό δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο χρησιμοποιώντας απίστευτες μεθόδους είναι κατακριτέα και πολιτικά αποκρουστική.
Έρχεται από το βαθύ παρελθόν, από μαύρες εποχές που δεν έχουν καμία σχέση με τον Δήμο Κοζάνης που οραματιζόμαστε. Δεν θα τον αφήσουμε να μετατρέψει το Δημοτικό Συμβούλιο σε τσιφλίκι του και να το φέρει στα πολύ χαμηλά του μέτρα.
Είναι ντροπή για όλους τους Κοζανίτες να κατέχει την ύψιστη αυτή θεσμική θέση ο κύριος Φλώρος. Το μόνο καλό που μπορεί να κάνει στον τόπο είναι να παραιτηθεί ή αν δεν εχει το πολιτικό θάρρος να ζητηθεί η παραίτηση του από τον κύριο Μαλούτα. Σε αντίθετη περίπτωση φερει και αυτος ακέραια την ευθύνη για την πολιτική αυτή κατρακύλα.

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.