Οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Γρεβενών για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

24 Φεβρουαρίου 2023
11:50
Κανένα σχόλιο

 

12:00«Αποκριάτικες Φατσούλες». Face painting για τους μικρούς μας φίλους στην κεντρική Πλατεία Αιμιλιανού των Γρεβενών με χρώματα και φαντασία.

 

13:00, «Ανιματέρ και Ξυλοπόδαροι». Η ομάδα “Ανεμοσκορπίσματα” και ο Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Γρεβενών χαρίζουν απλόχερα χαρά και γέλιο στα παιδιά με αποκριάτικους ξυλοπόδαρους και φανταχτερούς ανιματέρ στην κεντρική πλατεία Αιμιλιανού, όπου θα πραγματοποιηθεί και το παραδοσιακό γαϊτανάκι.

 

20:00, «Baildsa» & «Pindos Atletico». Η τσιγγάνα αρκούδα της Πίνδου “ταράζει” την κεντρική πλατεία Αιμιλιανού αφού BAiLDSA και Pindos Atletico εμφανίζονται σε ένα κοινό show που θα ξεσηκώσει. Urban beats με χάλκινα, raps με βαριά κιθαριστικά riffs, psycho synths με ultra bass, σας περιμένουν σε μια μεγάλη μουσική συναυλία.

 

22:00, «Κρουστά After». Η νεοσύστατη μπάντα Κρουστών των Γρεβενών “Κριτσάου” συνεχίζει την ξέφρενη βραδιά σε Πλατεία και Πεζόδρομο.

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.