Ο φόβος και ο εφιάλτης των πλειστηριασμών ζωντάνεψε στην Καστοριά.

Εικόνες που συγκλονίζουν… Οι αστυνομικοί σε βίαιη έξωση βγάζουν «σηκωτό» έναν ξενοδόχο από το ξενοδοχείο του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/2) στην Καστοριά και έχει προκαλέσει σάλο με τη βίαιη απομάκρυνση του ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας από τους αστυνομικούς.

Ο άνδρας δεν εγκατέλειπε την περιουσία του που βγήκε στο «σφυρί» από ξένα funds λόγω πλειστηριασμού, με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες, βγάζοντάς τον «σηκωτό», ενώ έπειτα στην προσπάθεια να τον επιβιβάσουν στο όχημα, τον ρίχνουν στο οδόστρωμα, προκαλώντας τις αντιδράσεις των οικείων του και των περίοικων.

Στο σημείο σύμφωνα με το primenews είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας και φίλοι των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου που θα έβλεπαν τους κόπους τους να χάνονται, προσπαθώντας να αποτρέψουν την εξέλιξη.

Τελικά το βράδυ με ισχυρή αστυνομική δύναμη οι αστυνομικοί προχώρησαν στη βίαιη έξωση του ξενοδόχου από την ιδιοκτησία του, ζωντανεύοντας τις εφιαλτικές μνήμες των πλειστηριασμών.

Η Ολυμπία Τελιγιωρίδου, Βουλεύτρια Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Kontra24 του Kontra Channel και την Αναστασία Γιάμαλη:

«Τραγικές και συγκλονιστικές καταστάσεις που αποτελούν τα απόνερα μιας ανάλγητης πολιτικής.

Έγινε αυτή η έξωση των ιδιοκτητών ενός μικρού ξενοδοχείου-μπουτίκ. Οι εικόνες δείχνουν πως δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε ανθρώπους που έχει αλλάξει η οικονομική τους κατάσταση.

Ο ιδιοκτήτης, απ’ ότι πληροφορούμαι, βρίσκεται στο νοσοκομείο με πρόβλημα στα πλευρά του από το ξύλο, από τις εικόνες που είδατε».