Tην Τρίτη 28/2 ξαναέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης το θέμα για την έγκριση κανονισμού λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Κοζάνης

24 Φεβρουαρίου 2023
16:03

Tην Τρίτη 28/2 ξαναέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης το θέμα για την έγκριση κανονισμού λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Κοζάνης.

                      

                            ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Κοζάνης

Εισηγητής: κ. Δημήτριος Παφύλης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

2.    Έγκριση χορήγησης αδειών εισόδου – εξόδου: α)ΓΑΤΑΣ LOGISTICS SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ., Β) Παπαδόπουλος Θεόδωρος

Εισηγήτρια: κ. Νούλα Τουμπουλίδου, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

3.    Εξέταση αιτήματος του Μαρασλίδη Ιωάννη του Κωνσταντίνου, περί τροποποίησης του αριθμ. 16360/28-12-2016 μισθωτηρίου συμβολαίου του  Συμβολαιογράφου Κοζάνης Ιωάννη Κιτσόπουλου, ως προς τα γεωμετρικά στοιχεία και κατ’ επέκταση του εμβαδού  του ακινήτου.

Εισηγητής: κ. Ιωάννης Μυροφορίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

4.    Καθορισμός πρόσθετων προσόντων εγκεκριμένων θέσεων τακτικού προσωπικού στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2023.

Εισηγήτρια: κ. Ελπίδα Κουϊμτζίδου, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

5.    Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  του έργου με θέμα: «Σταθμός Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας με χρήση Συσσωρευτών Αποθήκευσης, συνολικής εγκατεστημένης Ισχύος 150 MW & παραγόμενης Ενέργειας 300 MWΗ, επί γηπέδου στη θέση «ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 3», εντός του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ) της Δ.Ε.  Δημ. Υψηλάντη του Δήμου Κοζάνης, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου  την ΔΕΗ ΑΝΑΝΝΕΩΣΙΜΕΣ Μ.Α.Ε.

Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

6.    Γνωμοδότηση για έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  του έργου με θέμα: «Σταθμός παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Α.Π.Ε. (Φωτοβολταϊκό 70MW) με ενσωματωμένη αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 126 ΜW με χρήση συσσωρευτών στη θέση “ΚΡΟΝΙΕΣ” του Δήμου Κοζάνης, Π.Ε. Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου  την DIREEN Α.Ε

Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.

7.    Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στην Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ» και με διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ ClimaNet» και έγκριση των όρων του καταστατικού σύστασης αυτής.

Εισηγητής: κ. Λάζαρος Μαλούτας, Δήμαρχος Κοζάνης

8.     Κατανομή ποσού 444.547,18 € (Α’ δόση 2023) στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Ζήσης Μάρας, Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

9.    Εξέταση αιτήματος της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΝΕΛ ΓΚΡΙ ΠΑΟΥΕΡ ΕΛΛΑΣ (ENEL GREEN POWER HELLAS) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ», περί τροποποίησης του αριθμ. 18273/8-7-2021 μισθωτηρίου συμβολαίου του  Συμβολαιογράφου Κοζάνης Ιωάννη Κιτσόπουλου, ως προς τα γεωμετρικά στοιχεία και κατ’ επέκταση του εμβαδού  του ακινήτου

Εισηγητής: κ. Ιωάννης Μυροφορίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

Αιτήσεις – έγγραφα – ανακοινώσεις
 

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του YouTube. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν με αναζήτηση ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ.

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 14:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

ΜΑΡΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

 

11 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.