Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης στους Κασμιρτζήδες

27 Φεβρουαρίου 2023
13:59

Τα παιδιά και οι γονείς του Συλλόγου μας εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες για τη γενναιόδωρη και ανεκτίμητη προσφορά των μελών του Συλλόγου ” ΚΑΣΜΙΡΤΗΔΙΣ “, να μας χαρίσουν ,για άλλη μια φορά, ένα μεγάλο μέρος των εσόδων τους , από την παράσταση που δώσανε όλη την εβδομάδα της Αποκριάς στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης.

Με τα χρήματα αυτά θα καλυφθούν λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Ημέρας “Ταξιδευτές της Ελπίδας” και αυτή η έμπρακτη στήριξή τους μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία ,να είναι δημιουργικοί και να συνεχίσουν να μας χαρίζουν το γέλιο που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.

          Για το Δ.Σ.

         Η Πρόεδρος

Τουρλακίδου Παρέσσα

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.