O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών Γρεβενών για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε

27 Φεβρουαρίου 2023
23:51
Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών εξέδωσε το κάτωθι δελτίο τύπου:

Πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών. Πιο συγκεκριμένα:

1. Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση  στις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη της Κοζάνης. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις χορεύτριες και σε όλους τους χορευτές μας, καθώς και στον χοροδιδάσκαλό μας Αχιλλέα Κόκκινο. Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την πρόσκληση και την άριστη φιλοξενία!

2. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου έγινε μετά από τρία χρόνια λόγω της πανδημίας η αναβίωση του εθίμου του «φανού», με τη συμμετοχή πάρα πολλών φίλων του Συλλόγου. Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν δωρεάν σουβλάκια, λουκάνικα και κρασί. Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους φέτος πάρα πολύ φίλοι του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.

3. Την Καθαρά Δευτέρα στα «Κούλουμα» μοιράστηκε η πολύ νόστιμη φασολάδα, (την έφτιαξε δωρεάν η Χαρίκλεια Γάτου και την ευχαριστούμε πάρα πολύ), οι πολύ νόστιμες λαγάνες, τα νηστίσιμα εδέσματα και αρκετό κρασί (το κρασί ήταν προσφορά της Ελένης Η. Παπαζήση, της Βάσως Γκασιώνα και του Παύλου Τσούπα και τους  ευχαριστούμε πολύ).

Τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Δάσκαλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Μπουρέλλας και πάρα πολλοί φίλοι του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους και πιο πολύ ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στη διενέργεια των εκδηλώσεων και εύχεται σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή.

Εδώ μπορείτε να δείτε βίντεο από τις εκδηλώσεις:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Αργύρης Καραλιόλιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.