Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει την Κυριακή 05.03.2023 εξόρμηση στο όρος Βέρμιο (κορυφή Αγκάθι) με αφετηρία τον Πολύμυλο Κοζάνης και τερματισμό στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης

28 Φεβρουαρίου 2023
21:29
Κανένα σχόλιο
Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών (Σ.Ε.Ο.) Κοζάνης διοργανώνει την Κυριακή 05.03.2023 εξόρμηση στο όρος Βέρμιο (κορυφή Αγκάθι) με αφετηρία τον Πολύμυλο Κοζάνης και τερματισμό στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης .
Συντονιστής Εξόρμησης : Σπύρος Γκαραβέλλας
Ώρα αναχώρησης 7:30 π.μ. από τη Στρατολογία.
Αναλυτικά στοιχεία ορειβατικής διαδρομής:
Μήκος 6,5 χλμ., διάρκεια 4 ώρες. Υψομετρική διαφορά αφετηρίας-κορυφής 840 μ.
Η διάρκεια της διαδρομής είναι ενδεικτική και εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες, την ομοιογένεια της ομάδας και άλλους παράγοντες, και η ακριβής διαδρομή θα επιλεγεί από τον συντονιστή της εξόρμησης.
Για τη διαδρομή προτείνεται να έχετε μαζί σας χειμερινό εξοπλισμό (αντιανεμικό, γάντια, σκούφο, fleece, γκέτες).
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα Γραφεία του Συλλόγου την Τετάρτη και την Παρασκευή (από 20:00 έως 21:30) ή στο τηλέφωνο 2461025909.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.