Η ΔΕΕΠ Κοζάνης συγχαίρει τα μέλη της ΔΑΚΕ για τη μεγάλη νίκη της παράταξης στις εκλογές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

1 Μαρτίου 2023
02:11
Η ΔΕΕΠ Κοζάνης συγχαίρει τα μέλη της ΔΑΚΕ για τη μεγάλη νίκη της παράταξης στις εκλογές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Η πρωτιά, σε συνδυασμό με την αυτοδυναμία και το συντριπτικό ποσοστό που κατέγραψε η συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ, αποτελούν ιστορικό γεγονός καθώς για πρώτη φορά η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα έχει στην ηγεσία της αυτούς που σταθερά αγωνίστηκαν για τα συμφέροντα των εργαζόμενων, της επιχείρησης και της διασφάλισης του αγαθού του ρεύματος στους πολίτες.
Η νίκη αυτή, έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για την επιχείρηση, την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας, αλλά και τις μεγάλες επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ η οποία επανέφερε τη ΔΕΗ σε τροχιά ανάπτυξης, ευημερίας, επενδύσεων και εμπιστοσύνης στην αγορά.
Μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τη νέα διοίκηση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μπορούμε να νιώθουμε σίγουροι πως ο συνδικαλισμός μπορεί να έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στο μέλλον της επιχείρησης και δεν θα αναλώνεται σε επικοινωνιακούς λαϊκισμούς τους οποίους η ίδια η κοινωνία έχει απαξιώσει.

9 σχόλια

  • Ποια μεγάλη νίκη;
    Σήμερα η Ελλάδα πενθεί .
    Οι ευθύνες τεράστιες .
    Κι εσείς το χαβά σας.
    Ούτε ιερό ούτε όσιο έχετε.
    Κοιτάξτε πού μας φέρατε.

  • Κατεβάστε κοινό υποψήφιο της ΝΔ στον Δήμο Κοζάνης και θα έχει ανάλογη επιτυχία, θα βγει από την πρώτη Κυριακή.

  • Γιατί βγήκατε πρώτη το καταλάβατε
    Ακόμη τα παιδιά με αξιοκρατία που μπήκαν το 1993 ψηφίζουν τι δεν έχετε καταλάβει
    Κρίμα στην Δυτική Μακεδονία και τον Νομό Κοζάνης από λύσεις και ανάπτυξη πρώτη
    Μεγάλη ομολογία η απογραφή η φυγή των νέων τόσο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό δείχνουν περίτρανα τα αποτελέσματα της ανύπαρκτης κυβερνητικής πολιτικής
    Λύσεις υπάρχουν για την περιοχή και εάν ναί πείτε της ;

  • Εδω η Ελλαδα πενθει και οι δεξιουληδες τον χαβα τους ονειρευονται νικες και πανηγυριζουν σαν ευτυχισμενοι δυστυχεις για μια νικη μεσα στη ΔΕΗ. Μπλε ακριδες μια ζωη αυτη η μαστιγα!

  • μαλιστα-μαλιστα τωρα καταλαβαινω ΠΟΣΟ ακοματιστη ειναι η δακε..για να βγαζετε κι εσεις ανακοινωση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.