Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου

1 Μαρτίου 2023
11:05

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση του αιτήματος του, που αφορούσε στο δικαίωμα οδήγησης αγροτικού Φ.Ι.Χ και από τα αδέρφια του ιδιοκτήτη επαγγελματία αγρότη-μελισσοκόμου, με διευκρινιστική εγκύκλιο που υπογράφηκε στις 24/02/2023.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Μελισσοκομικού

Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης

7 σχόλια

  • Μ’ αυτά και μ’ αυτά, πού να προλάβει να ασχοληθεί ο Υφυπουργός με τον ηλεκτρονικό έλεγχο των σιδηροδρομικών γραμμών…

  • Υπερηφανευονται για την ψηφιοποίηση των παντων.
    Τελικά,μονον τα πρόσωπα μας ψηφιοποιουν.
    2023 και δεν υπάρχει οθόνη,να παρακολουθεί την πορεία των τρένων.
    Κρίμα,κρίμα,κριμα,τόσο νέοι άνθρωποι..

  • Εμ βέβαια. έμπλεξε με προεκλογικά ρουσφέτια ο κύριος Μιχάλης μας. Που να βρει χρόνο να σκεφτεί εάν πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Καραμανλή και να δηλώσει παραίτηση.

  • Δεν φταίει μόνο ο κάθε υφυπουργός,ο κάθε Παπαδόπουλος, φταίνε και ο καθένας που για ψύλλου πήδημα γράφουν και τους ευχαριστούν,και τους διαφημίζουν για τα ρουσφέτια τους.

    Βρήκαν και την κατάλληλη ημέρα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.