Εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο 4 Μαρτίου, διοργανώνουν οι Υγειονομικοί Σύλλογοι της ΠΕ Κοζάνης (Ιατρικός, Οδοντιατρικός και Φαρμακευτικός)

1 Μαρτίου 2023
19:14
Κανένα σχόλιο

 

Συγκλονισμένοι από την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, οι Υγειονομικοί Σύλλογοι της ΠΕ Κοζάνης (Ιατρικός, Οδοντιατρικός και Φαρμακευτικός) σύσσωμοι, δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων και των τραυματιών.

Συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών για την αποτελεσματικότερη περίθαλψη των τραυματιών, διοργανώνουν από κοινού Εθελοντική Αιμοδοσία, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 από τις 09:00 έως 13:30 στα γραφεία των Συλλόγων επί της οδού Ξεν.Τριανταφυλλίδη 17 και καλούν όλα τα μέλη τους καθώς και όλους τους συμπολίτες μας να συνδράμουν σε αυτή την ελάχιστη πράξη Αλληλεγγύης προς τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

Υπενθυμίζομαι ότι το τμήματα Αιμοδοσίας των 2 νοσοκομείων μας (Μαμάτσειου Μποδοσάκειου) της ΠΕ Κοζάνης λειτουργούν καθημερινά  χωρίς ραντεβού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.