N.E. ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Κοζάνης: Κάλεσμα για συμμετοχή στην σιωπηρή διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

3 Μαρτίου 2023
15:02

 

H Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην σιωπηρή διαμαρτυρία η οποία, θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης σήμερα, Παρασκευή 03-03 στις 18:00.

 

 

12 σχόλια

  • ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΔΕΣ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

    ΔΕΣ ΠΩΣ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ!

    ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ!

    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΩΝΑΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΙΞΤΕ ΟΤΙ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΛΕΤΕ!

  • Λίγη τσίπα δεν έχετε; Τόσα στελέχη σας έχουν ευθύνη για το μπάχαλο και την ανοργανωσιά στους σιδηροδρόμους και κάνετε και κάλεσμα για συγκέντρωση; Και εσείς φταίτε, μην πάτε να βγάλετε την ουρά σας απ’ έξω.

    • πες μου ένα ατύχημα με νεκρό επιβάτη στο τρένο με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και πάω πάσο….όχι ότι δε φταίνε κι αυτοί με τη συγκυβέρνηση σαμαρά αλλά το πλήρωσαν, εξα’υλωθηκαν και έγιναν κοματακι του 8 τοις εκατό. Η ΝΔ που της δώσανε και 38 οις εκατο οι σοφοι ελληνες λόγω μνημονίου και διάσωσης των τραπεζών σα να φταίει πολύ για τα Τέμπη

  • ας αρχίσουμε να ψηφίζουμε με σωστή σκέψη και όλα σιγά σιγά θ αρχίσουν να βελτιώνονται! αν συνεχίσουμε να ψηφίζουμε άχρηστους δυστυχώς θα συνεχιστεί το κακό

    • σωστό.αλλα αν υποψήφιοι κατεβαίνουν μόνο άχρηστοι όπως στις προηγούμενες και τις επερχόμενες εκλογές τι κάνουμε?

  • Ντροπή σας αποσύρετε το, τι πραγματα ειναι αυτά ? Πολιτικά παιχνίδια σε συγκεντρώσεις απλά ανθρώπινες ?

  • Εσείς δεν ψηφίσατε για υπουργό Οικονομικών τον φυτευτο Παπακωνσταντίνου που είναι ο πρώτος μνημονιακος υπουργός Οικονομικών; Που έκοψε κονδύλια από το σύνολο των εθνικών μεταφορών; Που δεν έκανε προσλήψεις ενώ λόγω συνταξιοδότησης είχαμε υποστελεχωση αυτών των υπηρεσιών; Ντροπή και μόνο ντροπή.

  • Το Κιναλ να απολογηθεί για τα χάλια των σιδηροδρόμων κι όχι να τα ρίχνει σ’ άλλους. Όλοι μαζί σκοτώσατε τα παιδιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.