kozan.gr: Εξηγήσεις για το αίτημα για 7000 ευρώ για προμήθεια κουρτινών και συναφών υλικών στο Διοικητήριο Γρεβενών έδωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Α. Φωλίνας – “Είναι θέμα ποιότητας” ανέφερε διευκρινίζοντας ότι είναι μέσης κατηγορίας – ποιότητας (Βίντεο)

7 Μαρτίου 2023
11:20

Εξηγήσεις για το αίτημα για 7000 ευρώ για προμήθεια κουρτινών και συναφών υλικών στο Διοικητήριο Γρεβενών έδωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Α. Φωλίνας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Το θέμα είχε αποσυρθεί την προηγούμενη φορά (δείτε σχετικά εδώ) κι ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε, σε γενικές γραμμές, με την ποιότητα των κουρτινών, την οποία χαρακτήρισε μέσης κατηγορίας.

7 σχόλια

  • Φωλινα ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ . Αυτή τη στιγμή είναι απαράδεκτο να ξοδεύονται αυτά τα χρήματα αυτή την περίοδο για κουρτίνες στα Γρεβενά και τη δυτική Μακεδονία που τελειώνουν οικονομικά και κοινωνικά .

  • 7000€ για κουρτίνες ;; Θα τρελαθούμε ;; Ποσά σχολεία δεν έχουν καλες κουρτίνες ; Ποσα μαγαζιά δεν στηρίχθηκαν από τα 40αρια Κασαπίδη ; Οι υπόλοιπες αντιπεριφεριες έχουν καλες κουρτίνες ; Και αν δεν έχουν 3χ7000€ … δηλαδή 21000 επιπλέον ευρώ για κουρτίνες μέσης ποιότητας ; Δηλαδή βρε σακη φωλινα για καλή ποιότητα ήθελες κανένα κατοσταρικο χιλιάρικα ; Ο Κασαπίδης ακούει ; Θα σταματήσουν ποτέ τα πολιτικά ρεζιλίκια του; Μέχρι τον Οκτώβρη που θα πάτε σπίτια σας εχετε βαλθεί να μας τρελαίνεται εντελώς ;;

  • Ντροπή σας,ντροπη σας,ντροπη σας.
    Ο κόσμος με καλάθια πεινας κι εσείς με κουρτίνες Αντουανέτας.
    Ντροπη,ούτε φύλλο συκης;
    Τυλίξτε την πολιτική σας γύμνια και την αναλγησια σας με τις κουρτίνες…τις Λουδοβίκειες ,στην πιο φτωχή περιφέρεια της Ελλάδος.
    Κι εσύ λαε;πεινας;φάε παντεσπάνι, από ζωγραφιά..
    ” πάμε κι οπου βγει”

  • Ρε πως μας προέκυψε αυτό το μεγάλο πολιτικό μέγεθος αλλά Μαρία Αντουανέτα που θέλει και κουρτίνες αξίας 7000€;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.