Διαγνωστικό Κέντρο Ιπποκράτης Κοζάνης: Το Μάρτιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, στο διαγνωστικό κέντρο Ιπποκράτης Κοζάνης, προσφέρουμε σε όλες  τις γυναίκες εξειδικευμένες εξετάσεις σε προνομιακές τιμές

8 Μαρτίου 2023
11:20
Κανένα σχόλιο

Τον Μάρτιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, στο διαγνωστικό κέντρο Ιπποκράτης Κοζάνης, προσφέρουμε σε όλες  τις γυναίκες εξειδικευμένες εξετάσεις σε προνομιακές τιμές. Η υγεία είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε και η πρόληψη είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί ο καθένας να προσφέρει στον εαυτό του και σε όσους αγαπά!

Η προσφορά ισχύει για όσες γυναίκες καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από 8 έως και τις 31 Μαρτίου 2023 .

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω εξετάσεων:
• ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ (Μ.Ο.Π.)
• ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Χλαμύδια, Ουρεόπλασμα, Μυκόπλασμα, Γονόρροια, Τριχομονάδες)
• ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ (Μ.Ο.Π.)

Διαγνωστικό Κέντρο Ιπποκράτης Κοζάνης
www.ippokratiskoz.gr[email protected]

Κλείστε τηλεφωνικά το ραντεβού σας στο 24610 54400 ή επισκεφτείτε μας στην οδό Φιλίππου Β’1 Κοζάνη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.