Έργα αναβάθμισης γεωργικών υποδομών στην Π.Ε. Γρεβενών από την Περιφέρεια (Φωτογραφίες)

8 Μαρτίου 2023
11:31
Κανένα σχόλιο

 

Την αύξηση του ωφέλιμου όγκου αποθήκευσης νερού κατά 50,0 χιλ. τόνους εξασφάλισε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την ολοκλήρωση σχετικών εργασιών στο υφιστάμενο φράγμα της Τ.Κ. Δασοχωρίου, της Π.Ε. Γρεβενών. Έτσι ένα χρόνιο αίτημα των φορέων και των κατοίκων του Δήμου Δεσκάτης παίρνει σάρκα και οστά.

Το έργο αφορούσε στην ανύψωση της στέψης του φράγματος κατά (2) μέτρα, με σκοπό την υποστήριξη του αρδευτικού δικτύου με επαρκείς ποσότητες  νερού για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του ΤΟΕΒ Δασοχωρίου.

Το κόστος των εργασιών ανήλθε στις 120 χιλ. ευρώ το οποίο σχεδιάστηκε και ολοκληρώθηκε από την Δ.Τ.Υ. της Π.Ε. Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΤΟΕΒ Δασοχωρίου είναι από τα πιο υγιή της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά την επίσκεψή του στο έργο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών, Αθανάσιο Φωλίνα, τον Δήμαρχο Δεσκάτης, Δημήτρη Κορδίλα, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Δασοχωρίου, Χρήστο Μαλλιώρα και τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Δασοχωρίου, Γιάννη Παπαευθυμίου, στάθηκε στην βαρύτητα που δίνει η Περιφέρεια σε έργα βασικής υποδομής του πρωτογενή τομέα που συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικής δυνατότητας και την μείωση του κόστους παραγωγής στην Δυτική Μακεδονία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.